• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Loveboiled mi jak byłam tydzień temu bez usg na badaniu to pielęgniarka bardzo długo szukała głownie w samym dole brzucha raz z lewej raz z prawej.. Az znalazła..
Po za tym zaczęłam sie rozglądać za doplerem i czytałam rożne opinie ze niektóre sa bardzo słabe i dopiero od któregoś tyg jak dziecko jest większe to wykrywają serduszko a inne maja większa czułość.. Nie wiem jaki ty masz ale może to rozwiazanie :)
Ancikowa witaj, opowiedz cos o sobie :)

reklama
Witam nowa mamusie, zapraszamy zapraszamy, rozgosc sie:-)

Loveboiled spokojnie jutro na lezaco sobie poszukasz. Mnie pomogl filmik na youtube z moim modelem.

Bunia baklazan, cukinia i kabaczek pysznosci, uwielbiam az mi zrobilas smaka :-)

Bunia mój niby jest od skończonego 12 tygodnia a ja juz w 19 czuje jak dzidzia się rusza ze jest juz wysoko. W dopplerze słyszę tez kopniaki. Myślę ze dzidzia jest tak ułożona ze nie idzie odnaleźć tego serduszka..

Lucalew no wlasnie teraz mnie naszło na cukinie jakaś podpiekana albo podsmażana :) mam jeszcze dynie piżmowa ale czeka na "ten dzień" :D
Ogólnie jakoś staram sie wiecej owoców i warzyw, chyba jak nigdy w życiu.. Np avokado polecają w ciąży, nigdy nie jadłam i jem, chociaż mój uwielbia teraz odkąd spróbował i mi codziennie wyjada haha

Dziękuję za miłe powitanie :)
bunia, coś o sobie mówisz...hm..mam na imię Magda, mam 25 lat, dzidziuś który rośnie sobie w moim brzuchu jest drugim dzidziusiem, pierwszy ma 7 lat (w lipcu kończy 8 lat), także jak widać bardzo wcześnie mi się przytrafił. Mieszkam w Jaworznie w województwie Śląskim, pracuję choć powoli zaczyna mi brakować sił i...cóż więcej mogłabym dodać? Przy pierwszej ciąży należałam do pewnego forum, dlatego teraz wraz z rosnącym brzuszkiem nabierałam coraz więcej chęci by dołączyć znów do jakiegoś i...padło na Was ;)

Loveboiled może poszukaj na internecie faktycznie sa filmiki ktore pomagają w szukaniu dzidziusia:)
Może faktycznie sie dziecko tak rusza albo odwraca ze cieżko złapać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry