reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja biore nutrilite ale nie mozna ich ot tak kupic.

Loveboiled za kilka dni bedziesz wiedziala gdzie szukac. Ja juz przykladam i odrazu znajduje ;)
A mam brzuchol tluszczowo ciazowy wiwc mi trudniej.

Ola super tak blizniaki w brzuchu czuc ;) ja juz tego nie doswiadcze mam nadzieje haha ;)

reklama
Loveboiled ja teraz tylko przystawiam w miejscu gdzie najczesciej siedzi i trafiam praktycznie od razu takze mysle ze musisz popróbować. A ile Ci pokazuje?

Czasami mi wcale nie pokazuje a jak wskoczy to tylko kolo 70, wiec cos jest nie tak. Myślę ze jak dzidzia będzie wieksza to będzie dokładniej pokazywać

Loveboiled a sama liczysz ile uderzen na minute ? Bo moze ty slyszyl lozyszko bo to jest przy dzidziusiu i tez jakby serduszko slychac tylko wolniejsze.

To policz. Nie wiem czy w dobrym miejsu sluchasz ;) bo jak slyszysz szybkie pukanie to ok ale jak wolniejsze to raczej to nie dzidzius.

Love ja nie raz slysze zanim dzidziusia znajde takie wolniejsze.. tooga byc zyly tetnicze.. nie znam sie dokladnie ale sprobuj nawet przylozyc blizej biodra ale nizej .. ja tam zawsze slysze takie powolne.. no i lozysko tez znajduje i wtedy obok dzidziusia. Ja wlasnie pierwsze to lozysko znajdywalam.
Ale juz bylas u poloznej i slyszalas z jaka mniej wiecej predkoscia bije.. slychac roznice.

reklama
Loveboiled mhm to rzeczywiscie dziwne, moj pokazuje od 120 do 180 jak narazie. A moze lapiesz swoje tetno, ja na poczatku mylilam swoje z malenstwa i wtedy zeby miec pewnosc czy dobrze tez znajduje obejzalam filmik na youtube jak odrozniac i juz wiedzialam.

Do góry