reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucalew ale masz dobrze ja też bym sobie z chęcią polazila po lesie. To prawie jak zabawa w podchody:-D

A ja dziś trochę się zestresowalam bo dzidzi nie czułam cały dzień i wogole tak dobrze się czuje tak nie ciążowo. Ale teraz się polozylam oglądam film a tu takie puk puk:-) to przykladam rękę a tam znowu puk puk i znów uśmiech na twarzy wrócił. Jak mało potrzeba do szczęścia:-):-)

reklama
akuku - jak zwykle figurki super

natka - ja bym powtorzyla w takim razie badanie i od razu ewentualnie posiew zrobic

beata - ja pamietam ze w pierwszej ciazy tez schizowalam jak przez caly dzien nie czulam malucha i na wieczor go tam szturchalam zeby dal znak mamusi ze wszystko ok i dopiero wtedy moglam isc spac
ja jak narzie takich puk puk nie czuje ale wypina sie babelak moj i taka szmieszna gorka w jednym miejscu sie robi:-)

Pupui, wiem w UK tak mają, ale az tak ?! Jak w srodę, znowu bedzie mowił ze "w normie", to wtedy działam plan B, zadzwonie do lekarka w Polsce, podaję jaki wynik, ona wpisze receptę, mama odbierze i wysle do mnie paczką. ;-)

Hejo hejo :)
Czekam bo tort sie chlodzi i bede zdobic ;) mam 3 pietra ;)
Ale torcik emilka jednak odpuszczam, zrobie mu osobno w domku.. dlanas samych ale tak zeby on czul ze to dla niego ;)

beata - ja pamietam ze w pierwszej ciazy tez schizowalam jak przez caly dzien nie czulam malucha i na wieczor go tam szturchalam zeby dal znak mamusi ze wszystko ok i dopiero wtedy moglam isc spac
ja jak narzie takich puk puk nie czuje ale wypina sie babelak moj i taka szmieszna gorka w jednym miejscu sie robi:-)

Ja dzisiaj mojego bąbelka kilka razy czułam w ciągu dnia. Wiec można powiedzieć ze juz zaczynam odczuwać regularne ruchy :) najczęściej z prawej strony mnie kopie :)

A moje dzisiaj leniwe coś. Ale mnie głowa boli cały dzień i ciśnienie mam niskie. Teraz jak się położyłam to zaczynają się wieczorne szaleństwa. Ja to mam wrażenie czasem, że oni się biją w tym brzuchu. Takie kotłowanie :-D a to dopiero początek :-D

Akuku pochwal się tortem koniecznie bo uwielbiam je oglądać.

Olka jestem ciekawa jakie to uczucie jak dwie dzidzie szaleja w brzuszku, a co dopiero jak juz większe będą hi hi. A ola powiedz będziesz miała cc?

reklama
Loveboiled my bedziemy robic taka lajtowa 3km ze wzgledu ze nie moge za bardzo sie forsowac. Ostatnio tez taka trase wybralismy i pobladzilismy hehhe i wyszlo napewno wiecej, ponad 2h chodzilismy po tym lesie ale i tak super bylo. To jest taka trasa dla poczatkujacych, osob z rodzinami.

Lilija tak dostajemy taka mape po uprzednim zgloszeniu od organizatora klub Azymut45.

Do góry