reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucalew ale masz dobrze ja też bym sobie z chęcią polazila po lesie. To prawie jak zabawa w podchody:-D

A ja dziś trochę się zestresowalam bo dzidzi nie czułam cały dzień i wogole tak dobrze się czuje tak nie ciążowo. Ale teraz się polozylam oglądam film a tu takie puk puk:-) to przykladam rękę a tam znowu puk puk i znów uśmiech na twarzy wrócił. Jak mało potrzeba do szczęścia:-):-)

reklama
akuku - jak zwykle figurki super

natka - ja bym powtorzyla w takim razie badanie i od razu ewentualnie posiew zrobic

beata - ja pamietam ze w pierwszej ciazy tez schizowalam jak przez caly dzien nie czulam malucha i na wieczor go tam szturchalam zeby dal znak mamusi ze wszystko ok i dopiero wtedy moglam isc spac
ja jak narzie takich puk puk nie czuje ale wypina sie babelak moj i taka szmieszna gorka w jednym miejscu sie robi:-)

Pupui, wiem w UK tak mają, ale az tak ?! Jak w srodę, znowu bedzie mowił ze "w normie", to wtedy działam plan B, zadzwonie do lekarka w Polsce, podaję jaki wynik, ona wpisze receptę, mama odbierze i wysle do mnie paczką. ;-)

Hejo hejo :)
Czekam bo tort sie chlodzi i bede zdobic ;) mam 3 pietra ;)
Ale torcik emilka jednak odpuszczam, zrobie mu osobno w domku.. dlanas samych ale tak zeby on czul ze to dla niego ;)

beata - ja pamietam ze w pierwszej ciazy tez schizowalam jak przez caly dzien nie czulam malucha i na wieczor go tam szturchalam zeby dal znak mamusi ze wszystko ok i dopiero wtedy moglam isc spac
ja jak narzie takich puk puk nie czuje ale wypina sie babelak moj i taka szmieszna gorka w jednym miejscu sie robi:-)

Ja dzisiaj mojego bąbelka kilka razy czułam w ciągu dnia. Wiec można powiedzieć ze juz zaczynam odczuwać regularne ruchy :) najczęściej z prawej strony mnie kopie :)

A moje dzisiaj leniwe coś. Ale mnie głowa boli cały dzień i ciśnienie mam niskie. Teraz jak się położyłam to zaczynają się wieczorne szaleństwa. Ja to mam wrażenie czasem, że oni się biją w tym brzuchu. Takie kotłowanie :-D a to dopiero początek :-D

Akuku pochwal się tortem koniecznie bo uwielbiam je oglądać.

reklama
Loveboiled my bedziemy robic taka lajtowa 3km ze wzgledu ze nie moge za bardzo sie forsowac. Ostatnio tez taka trase wybralismy i pobladzilismy hehhe i wyszlo napewno wiecej, ponad 2h chodzilismy po tym lesie ale i tak super bylo. To jest taka trasa dla poczatkujacych, osob z rodzinami.

Lilija tak dostajemy taka mape po uprzednim zgloszeniu od organizatora klub Azymut45.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry