reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Loveboiled byla polozna i studentka.. studentka zmierzyla cisnienie..zbadala mocz..pomacala brzuch.. ale krwi jej pobrac nie pozwolilam..polizna ma problem a nie mam ochoty na siniaki :)
Nie sluchala serduszja bo w szkocji zmienili i sluchaja od 22 tc..heh ..dobrze ze mam doppler.
Nastepna wizyta to usg a potem w 22 polozna.

Co do ruchow czulam cos 2 razy.. ale czy to bylo to ?

Nalozylam druga warstwe tynku jiz wyrownany ..chlodzi sie. Chwile odczekam i naloze lukier.. no i ozdobie ale szybko powinno pojsc bo nie mam duzo zdobien a figurki gotowe...
Mialam robic cake popsy ale nie mam sily.. Viki sie zgodzil na lizaki kupne.. rozumie ze mamusia sie zle czuje.
Rano jak wstal i zobaczyl figurki to byl przeszczesliwy..batman lezal wiec go nie zauwazyl a jak zobaczyl to wow :)

reklama
Ja mam iść do położnej w 24 TC dopiero, widzę trochę inaczej macie w Szkocji, ale żeby serduszka słuchać dopiero po 20t chyba przesądzają hi hi

Loveboiled teraz tylko to sprawdzenie na down.. bo usg sie nie udalo. A wszystkie poprzednie wyniki w normie :D poziomem zelaza sie zachwycala- mowi masz baardzo dobra diete... a ja taaa poaczkk , gniazdka :p suplementuje sie i to dla tego. Z Alexem mialam anemie dopukie nie zaczelam jesc tych witamin..i wtedy tez byla zdziwiona ze bardzo szybko z anemii wyszlam.

Loveboiled bylo w 16 tygodniu sluchanie serduszka jak bylam w ciazy z Emilkiem.. a teraz zrobili w 22 .. pewnie dla tego ze jak nie znalezli serduszka to do szpitala na usg.. wiec zeby nie trzebabylo isc na usg to sluchaja sedduszka w 22.. glaby i tyle.

Beatko o tak puk puk jest super, ja narazie zaliczylam wczoraj puk puk a tak to codziennie podslu****e przez doppler i tez to dla mnie najcudowniejszy moment i wtedy jestem szczesliwa. Jeszcze okienka brakuje zebym mogla przez brzuch zagladac :-)

Loveboiled ja tez po prawej stronie czuje :-) Zadowolona jestes z dopplerka?

Akuku i dobra decyzja. Jak juz zrobisz do konca torta to cyknij zdjecie i sie pochwal.

Olka uwielbiam jak opowiadasz o swoich malenstwach, zazdroszcze bardzo.

Lucalew, dopplerek w miarę ok, trochę czasu zajmuje mi znalezienie dzidzi ale to chyba normalne, ale jakoś dziwnie mi pokazuje ile bije serduszko ale to może dlatego ze dzidzia jest źle ułożona.

reklama
Loveboiled ja teraz tylko przystawiam w miejscu gdzie najczesciej siedzi i trafiam praktycznie od razu takze mysle ze musisz popróbować. A ile Ci pokazuje?

Do góry