reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
To pewnie dzidzius gdzies obok.
Poszukaj na yt sluchanie sefduszka w danym tyg. Ja teraz przykladam troche pod pepkiem i odrazu mam ;)

Loveboiled na spokojnie znajdziesz. Masz moze sluchawki bo mnie na sluchawkach bylo latwiej na poczatku znalezc.
Ja to glowice tez czasem bardziej na bok do brzucha musze przykladac zeby ladnie bylo slychac i zeby nie lapalo mojego tetna.
Ja znajduje najczesniec bardziej po prawej stronie tez ponizej pępka.

Robicie mi ochotę na ten dopler hm :)
Ale jak mi pielęgniarka np doplerem raz sprawdzała to faktycznie szukała chwile i potem nagle łup łup łup także szybko bije ja miałam 158 ostatnio ..
Ale sie najadłam obiadem.. Odkryłam smak bakłażanu i pycha :) ciekawy dodatek do obiadu normalnie całego zjadłam prawie :)

reklama
Dobry wieczór,
Od pewnego czasu zaglądam tu do Was, aż w końcu postanowiłam się zarejestrować i dołączyć do grona sierpniowych mamusiek. Czy nie miałybyście nic przeciwko?

Do góry