reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dziendoberek skowroneczki :) wstaje wstajemy! To juz dziskaj ! Dzien pelen emocji nadzieji i wrazen .. ;)

4 g i 4 minuty :)

Milego dnia kochane.
Zmykam szykowac xzieci do szkoly ;)

reklama
Jejku azo glupio ze marand i olke cieniem zaslaniam przez to moje usg ..
Tak dam znac zaraz po.. no chyba ze bede zapijac bezalkoholowym smutki hahaha.

Jeezuuuu

Jak to Magdus mowi! SRAM PO GACIACH!!!
Jeszcze chwila i wychodzimy ;) czekam tylko az m przyjdzie. Zjemy sniadanko i smigamy ;) coz za emocje.

A powiedzcie moze moj m nagruwac telefonem to co bedzoemy widzieli na monitorze ? Chcialabym pozniej moc to odtworzyc hahaha )

Akuku ja swoje pierwsze USG nagrałam. Lekarz pozwolił. Ostatnie też mam nagrane ale to było 3d i płytka jest w pakiecie. Zapytaj. Fajna pamiątka [emoji4] Trzymam & & & &

reklama
Cześć mamuśki :))
Bunia a który jesteś tydzień?
U mnie w brzuchu co chwilę coś mnie kłuje, ciśnie, .... tudno mi rozpoznać co jest skurczem, a co zwykłym rozciaganiem.

Pupui u mnie to w sumie pomagał brat przy montowaniu kuchni,kuzyn przy wstawianiu drzwi i tatusiowie nasi przy panelach, a tak sami plus ekipa remontowa. Całość sami bysmy jeszcze grzebali, tym bardziej podziwiam i przesyłam pałeraaa ;)

Akuku jak tyulko wrócisz z wizyty od razu melduj! nikt sie tez nie obrazi jak wyslesz z komóreczki posta jeszcze z gabinetu :P ....akuku wszystkich zasłaniasz cieniem tym pragnieniem córki, ale kazda to rozumie i trzyma mooooocno kciuki :* &

Maranda , Olka trzymam kciuki za wasze wizyty i tych dziewczyn o których wizytach nie wiem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry