Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marand o zesz kurcze czuje sie zaszczycona
W sumie vo sie dziwic ze tako moim myslicie skoro ja tylko o tym gadam
Dziekuje bardzo
O ktorej masz polowkowe ?
Akuku trzymam kciuki żeby spełniło się Twoje marzenie! [emoji4]
Marand za Twoje usg też!
Lucalew super że jesteś już w domu. Teraz tylko pozostaje stosować się do zaleceń lekarza i wszystko będzie dobrze [emoji4]
Lunera gratuluję zdrowego synka!
Ja też jutro mam wizytę. Ale ja już po połowkowych więc na twoje usg czekam bardziej Akuku. Chociaż może moje drugie pokaże jajeczka to byłby piękny dzień. Twoja dziewczynka, mój chłopiec. Jak będzie odwrotnie to się zamienimy
Lucalew ciesze sie ze juz w domku! Odpoczywaj i bedzie dobrze ważne ze z maluszkiem wszystko dobrze s co do płci mam nadzieje ze na nast wizycie sie dowiesz ..
Lunera gratuluje synka faktycznie facetów coraz wiecej
Lunera gratuluje wizyty i synka. Niestety nie wiadomo skad te plamienia. Moglo byc od wszystkiego np naglego wzrostu cisnienia, masowania brzucha i ja to obstawiam bo caly dzien lezalam i masowalam brzusio.
Akuku, Marand, Olka kciukk za jutrzejsze wizyty :-)
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty - Maranda za szczęsliwe połówkowe, Akuku za dziewczynkę , Ola za chłopczyka . Oby marzenia się wam spełniły!
Lunera gratuluje synka może i trzeci , ale Wasz