reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney to zapraszam do mnie, mam sernik na ciemnym spodzie, kawa tez sie znajdzie ;)

Akuku , będzie co już jest... Ty w ogole sie modl aby chcialo pokazać "kim" jest :p

reklama
Lilija no musi pokazac bo sie rozplacze i najwyzej niech mnie do paychiatryka zamkna :p

Mialam nie brac zamowien? No i wzielam na niedziele :p dzizas... no nie poteafie odmowic :D

Hej dziewczyny,

Jestem juz w domu. Przyjechalam i padlam chyba z emocji. Na usg lekarz na moje pytanie jak malenstwo powiedzial wszystko ok i ze mnie dziecko serdecznie pozdrawia i ze wszystkiego dobrego a ja chcialam zapytac o wielkosc, wage, plec to powiedzial aaa Pani poczeka i zmierzyl wage i Ktosiek ma juz 457 g niestety nie wiadomo nadal kto tam u mnie w brzusiu mieszka. Szyjka dluga 52 mm.
Mam nic nie robic tylko lezec, lezec i lezec no nic jak trzeba to trzeba.

Anney kochana dzieki jeszcze raz i zycze duzoo spokoju i pozytywnego werdyktu, kciuki zacisniete.

Marand duzooo zdrowka dla synka.

Beatka mnie tez swedza sutki i sa bardzo suche.

Akuku to juz jutro, kciuki zacisniete

Akuku oczywiscie ze obstawiam dziewczynke :-)

Kasietta gratuluje wizyty. To ja juz myslalam ze moj Ktosiek taki wyjatkowo duzy odnosnie wagi. Nie znam niestety ile ma cm :-(

Dziewczyny, podziwiam, macie dynamiczne tempo!!! To pewnie dlatego, ze nas tu tyle juz jest.

Przepraszam, ze nie odniose sie do wszystkich wpisow, ale nie jestem dzis w stanie normalnie myslec, a nawet ciazowo :-)

Bylismy dzis na polowkowym, no i 3ci synek bedzie. W pierwszej chwili zrobilo mi sie goraco, a pozniej juz tylko myslalam jak bardzo juz chce go przytulic. Maz za to bardzo nastawiony byl na coreczke. Na szczescie byl straszny korek wiec zanim dojechalismy po chlopakow, zmienil nastawienie. A starszy syn najlepiej to podsumowal w rozmowie z dziadkiem: 'tak, tata jest zadowolony. Tylko sie nie usmiecha'.
Synus zdrowy i wszystko na miejscu, strasznie pracowal nozkami. Czuje to zreszta i teraz :-)

Akuku, trzymam moooooocno kciuki, choc z tego co widze ostatnio same chlopaki, wiec twoje szanse rosna z minuty na minute :-)

Co to za muszle Aventu? Wielorazowe?

Ja nigdy nie mialam wyplywu przed porodem, po mialam czesto, nie moglam sie spoznic na karmienie ani przysnac w nocy, hehehe.

Lucalew, swietne wiadomosci, oby tak dalej!!! Czy podali ci prawdopodobna przyczyne plamien? Czy przegapilam wyzej?
Ja ok 3 tyg temu bylam w szpitalu z krwawieniem (czerwona, zywa krew). Wlasciwie zdarzalo sie to kilka razy wczesniej, w lutym nawet co kilka dni, ale nie moglismy dojsc z ginem jakie zrodlo, a z ciaza wszystko ok. Gdyby to byla pierwsza ciaza pewnie strasznie bym sie denerwowala. Finalnie po wizycie w szpitalu wyszla ektopia. I tak nic z tym teraz nie zrobimy, ale czuje sie spokojniejsza jak sie powtarzaja te plamienia. Na szczescie teraz juz od 3 tyg nic nie bylo.

Anney, sernik dotarl?

Odnosnie latania, ja mam doswiadczenia z podrozami do konca 2 trym, nikt mnie nigdy o nic nie spytal. Ale teraz tez sie przymierzam i na wszelki wypadek sprawdze jeszcze (mailowo) z liniami, zeby nikt sie nie przyczepil, po co sie denerwowac, ze cos ode mnie beda chcieli a ja nie mam.

Lunera 3 synek ! No coz poataracie sie o czwarye :D jak my ;)
Jak jak dowiedzialam sie ze 3 synek to dostalam ataku smiechu ..takiego mega glosnwgo i az panicznego..gin w pl wtedy byłam ..nie wiedzial co sie dzieje ;)

reklama
Werci – co do wkladek to ja metoda prbob odnalazlam dla mnie idealne, o takie
BabyOno, Wkładki laktacyjne na noc, 60 szt za - Ono Paweł Antczak - Świat niemowlaka - Smyk.com
nimy na noc polecaja ale ja uzywalam non stop, może nie są zbyt male i cieniutkie ale fajnie wyprofilowane i mega chlonne, przy mojej laktacji idealne, teraz tez kupie

kasietta – super wiesci, gratuluje

lucalew – super ze już w domku, szkoda ze Ktosiek się nie ujawnil ale najwazniejsze ze zdrowo rosnie, a ty lez, lez i lez ile wlezie a będzie dobrze

lunera – gratuluje synka, super ze zdrowo rosnie

akuku – u mnie już karmelek na jutro się chlodzi więc będziemy dziewuche opijac, ja jutro tez mam polowkowe a tylko o twoim mysle, chyba ze mna cos nie tak, hahaha:-D

anney - jak tam sernik?? kciuki na jutro

Do góry