Dziewczyny, podziwiam, macie dynamiczne tempo!!! To pewnie dlatego, ze nas tu tyle juz jest.
Przepraszam, ze nie odniose sie do wszystkich wpisow, ale nie jestem dzis w stanie normalnie myslec, a nawet ciazowo :-)
Bylismy dzis na polowkowym, no i 3ci synek bedzie. W pierwszej chwili zrobilo mi sie goraco, a pozniej juz tylko myslalam jak bardzo juz chce go przytulic. Maz za to bardzo nastawiony byl na coreczke. Na szczescie byl straszny korek wiec zanim dojechalismy po chlopakow, zmienil nastawienie. A starszy syn najlepiej to podsumowal w rozmowie z dziadkiem: 'tak, tata jest zadowolony. Tylko sie nie usmiecha'.
Synus zdrowy i wszystko na miejscu, strasznie pracowal nozkami. Czuje to zreszta i teraz :-)
Akuku, trzymam moooooocno kciuki, choc z tego co widze ostatnio same chlopaki, wiec twoje szanse rosna z minuty na minute :-)
Co to za muszle Aventu? Wielorazowe?
Ja nigdy nie mialam wyplywu przed porodem, po mialam czesto, nie moglam sie spoznic na karmienie ani przysnac w nocy, hehehe.
Lucalew, swietne wiadomosci, oby tak dalej!!! Czy podali ci prawdopodobna przyczyne plamien? Czy przegapilam wyzej?
Ja ok 3 tyg temu bylam w szpitalu z krwawieniem (czerwona, zywa krew). Wlasciwie zdarzalo sie to kilka razy wczesniej, w lutym nawet co kilka dni, ale nie moglismy dojsc z ginem jakie zrodlo, a z ciaza wszystko ok. Gdyby to byla pierwsza ciaza pewnie strasznie bym sie denerwowala. Finalnie po wizycie w szpitalu wyszla ektopia. I tak nic z tym teraz nie zrobimy, ale czuje sie spokojniejsza jak sie powtarzaja te plamienia. Na szczescie teraz juz od 3 tyg nic nie bylo.
Anney, sernik dotarl?
Odnosnie latania, ja mam doswiadczenia z podrozami do konca 2 trym, nikt mnie nigdy o nic nie spytal. Ale teraz tez sie przymierzam i na wszelki wypadek sprawdze jeszcze (mailowo) z liniami, zeby nikt sie nie przyczepil, po co sie denerwowac, ze cos ode mnie beda chcieli a ja nie mam.