reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Aney beata buhaha o tym pomyslalam ze kto mi powie ze chlopak haha... juz czarna lista by byla hahaha

A poloznej wspolczuje jak powie ze chlopak ! Nie recze za siebie :p hahahaha

A tak serio to wiecie ja az taka glupia na jaka wygladam nie jwstem ;) kocham szkraba niezaleznie czy jest chlopcem czy dziewczynka... no ale co ja poradze ze ja wiem ze jest dziewczynka..a to ze jutro sie moze okazac ze ma siusiaka ?? To hmm..wada genetyczna :) dziedziczna widocznie hahahha ;) widocznie m sie za bardzo staral no co poradze :)

Sorry ale ja chyba do jutra bede tak soedziec i myslec.

Jedyne czego sie boje to mojej zlej reakcji an chlopca.. nie zlej ttpu ze nie chce itd.
Tylko tego ze sie zawiode i nie bede potrafiła sie cieszyc odrazu.ale wiem ze z czasem bede ;)

Ja sobie wczoraj juz wyobrazalam jak zareaguke na core ! Hahahah co ja poradze ze mysli same mi do glowy wchodza ?

reklama
Do góry