reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

To prawda, sniegu wiecej padalo niz na Boze Narodzenie. Ale to juz chyba koncowka, chociaz weekend majowy przed nami, hahaha.

My nareszcie w domu, uwielbiam tu wracac! Wszyscy od razu spokojniejsi, ledwo siadlam na sofie i maluszek od razu sie przywital :-) Tego mi bylo trzeba!

Milej koncowki swiat.

reklama
20150405_135537.jpg

Słońca w sercu i uśmiechu na twarzy!!!

PS. Jakby która chciała kilka promyk mogę przesłać.

Załączniki

• 20150405_135537.jpg
    20150405_135537.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 55
I juz lany poniedziałek :) mnie oczywiście A nie odpuscil i zlał mnie zimna woda jeszcze w łóżku (w ramach szybszego rozbudzenia) a biedak Josia się prawie popłakałam bo jak to tak, przecież nie wolno lac woda jeszcze w łóżku. ..

Zastanawiam się nad imieniem dla niuni ...
Amelia
Lena
Maya, Maja
Kalina
Olivia

M juz sie zgadza na Amelie... ale sama juz nie wiem... chtba wyjdzie tak ze po porodzie zobaczymy mala i wtedy ustalimy..ah

Akuku my też nie mamy jeszcze imienia.. Na nic nie możemy się zdecydować. Jak byłam w pierwszej ciąży to już na tym etapie dawno mielismy imię wybrane...

reklama
Love ja z Alexem mialam problem.. tzn prawie do konca mial byc Maciusiem.. Viki kilka dni nie mial imienia i mial byc Nataly albo Amelia wlasnie..no ale chlopiec .. a Emil w zwiazku z tym ze nie mogl byc Amelia jest Emil..i tersz mam krecik w glowie... bo nie wiem czy imie Amelia juz mi sir nie znudzilo? I sama nie wiem co mi sie podoba..
Kiedys nir podobalo mi sie ani Maha ani Olivia ani Lena a teraz bardzo..eh.
I nie wiem co tu wybrac...
M mowi no to moze byc Amelia... powtorzyl dwa razy i mowi myslalem ze mj sie ba szyje zucisz i podzirkujesz hehe.. ale ja juz sama przekonana nie jestem...
No i pewnie doklada sie do tego to ze moja mama mi kuedts powiedxiala ze Amelia to nazwa choroby... bratowa ze Amelek duzo teraz i ehh..

Chyba wyisze na jartcs i bedzuemy glisowac z chlopcami... haha.

Do góry