• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowe mamy 2015

To prawda, sniegu wiecej padalo niz na Boze Narodzenie. Ale to juz chyba koncowka, chociaz weekend majowy przed nami, hahaha.

My nareszcie w domu, uwielbiam tu wracac! Wszyscy od razu spokojniejsi, ledwo siadlam na sofie i maluszek od razu sie przywital :-) Tego mi bylo trzeba!

Milej koncowki swiat.

reklama
20150405_135537.jpg

Słońca w sercu i uśmiechu na twarzy!!!

PS. Jakby która chciała kilka promyk mogę przesłać.

Załączniki

• 20150405_135537.jpg
    20150405_135537.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 62
I juz lany poniedziałek :) mnie oczywiście A nie odpuscil i zlał mnie zimna woda jeszcze w łóżku (w ramach szybszego rozbudzenia) a biedak Josia się prawie popłakałam bo jak to tak, przecież nie wolno lac woda jeszcze w łóżku. ..

Zastanawiam się nad imieniem dla niuni ...
Amelia
Lena
Maya, Maja
Kalina
Olivia

M juz sie zgadza na Amelie... ale sama juz nie wiem... chtba wyjdzie tak ze po porodzie zobaczymy mala i wtedy ustalimy..ah

reklama
Love ja z Alexem mialam problem.. tzn prawie do konca mial byc Maciusiem.. Viki kilka dni nie mial imienia i mial byc Nataly albo Amelia wlasnie..no ale chlopiec .. a Emil w zwiazku z tym ze nie mogl byc Amelia jest Emil..i tersz mam krecik w glowie... bo nie wiem czy imie Amelia juz mi sir nie znudzilo? I sama nie wiem co mi sie podoba..
Kiedys nir podobalo mi sie ani Maha ani Olivia ani Lena a teraz bardzo..eh.
I nie wiem co tu wybrac...
M mowi no to moze byc Amelia... powtorzyl dwa razy i mowi myslalem ze mj sie ba szyje zucisz i podzirkujesz hehe.. ale ja juz sama przekonana nie jestem...
No i pewnie doklada sie do tego to ze moja mama mi kuedts powiedxiala ze Amelia to nazwa choroby... bratowa ze Amelek duzo teraz i ehh..

Chyba wyisze na jartcs i bedzuemy glisowac z chlopcami... haha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry