reklama
lucalew
Fanka BB :)
Magdus no wlasnie takie regularne pyk pyk to chyba czkawka :-)
lucalew
Beatko leze grzecznie i odpukac jest czysto. Czekam na przyjecie do szpitala i wtedy pewno mi sprawdza szyjke.
U nas dzis w gosciach brat M byl wiec bylo bardzo milo i wesolo. Ogladalismy film Babcia gandzia jak ktos nie ogladal to polecam bardzo, usmialam sie do lez :-)
U nas dzis w gosciach brat M byl wiec bylo bardzo milo i wesolo. Ogladalismy film Babcia gandzia jak ktos nie ogladal to polecam bardzo, usmialam sie do lez :-)
bunia15
Mam nadzieje ze bedą teraz cześciej.. Mi sie wydaje ze o przez moj tłuszczyk i to łożysko z przodu tak mało czuje albo wcale.. Bo wczoraj sie zaczął 20t no to juz pasuje żebyś cos kopał i dawal znać ze "żyje"
ja dopiero ogarnelam w domu.. Dzis sie wzięłam trochę za sprzątanie ale to tak co jakoś czas przerwa bo sie zmęczyłam albo bom głodna.. Kucać cieżko bo ciśnie w brzuchu Eh.. Do kitu z takim sprzątaniem haha
u nas tez dzis piękna pogoda az z radością na zewnątrz wyjsć 
lilija
Bunia maluszek sie teraz dopiero rozkręca
). Mój zaczął w 21 tygodniu kopać i codziennie go juz czuję chociaż raz.
Ja teaz juz mniej sprzatam, sil nie mam, szybko sie meczę, kłuje mnie w podbrzuszu :-/ ... oj ciezkie czasy sie zbliżaja dla mojego małżonka
Dziś cały dzień na podwórku- chłopaki sadzili tuje
Ancikowa trzymam kciuki aby wszystko było dobrze :*
Ja teaz juz mniej sprzatam, sil nie mam, szybko sie meczę, kłuje mnie w podbrzuszu :-/ ... oj ciezkie czasy sie zbliżaja dla mojego małżonka
Dziś cały dzień na podwórku- chłopaki sadzili tuje
Ancikowa trzymam kciuki aby wszystko było dobrze :*
lucalew
Bunia spokojnie jeszcze bedziesz mocno czula. Ja tez na poczatku od czasu do czasu tylko czulam teraz ju wiem kkedy jest aktywny bardziej a kiedy najprawdopodobniej spi i uwierz mi ze ja jestem mega otyla i czuje juz od 16 tc. Oczywiscie na poczatku bylo to takie bardzo delikatne. Mysle ze poprostu jak jestes caly czas w ruchu to maly spi i dlatego nie czujesz tak mocno. Ja duzo siedzialam czy lezalam wiec mialam czas zeby tez sie wschuchiwac w swoje cialo.
reklama