• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja tez ostatnio jakos slabiej czuje ruchy, moze dzieciaki na tym etapie tak maja, ze wszystko zalezy od tego jak sie uloza. Wczoraj w pracy poszalalam i malo sie oszczedzalam, wieczorem mnie klulo na dole, no i standardowo chodzic nie umialam ;) bo juz mi sie wszystkie staqy i spojenie lonowe rozchodza.

reklama
Werci tez mnie czasami w spojeniu łonowym boli i chodze kiepsko ;)

Dziewczyny znalazłam w szafce kosmetyk antycellulitowy Eveline slim Extrem 3D - spalacz tłuszczu. Czy mogę go uzywać?

Cześć dziewczyny:-)

A ja czuję nawet juz dosc mocno. A jak leżę i mam rękę na brzuchu to nawet takie przesuwanie słodkie czuje :-)
Wczoraj się zastanawialam kiedy ona śpi skoro ciągle ją czuje. Ok 21 do 23 harce, później o drugiej wstawalam siku to mała tez wariowala. Rano tez bo pewnie glodna i mowi matka daj jeść:-) a mówią że dziecko tak jak w brzuszku ma swoją aktywność to tak jej może zostac po urodzeniu. Hm to moja będzie urzędowac w nocy?:-( musze się wyspać na zapas:-)

Hej
Poczynilam dzis kolejne zakupy...
3 pary bucikow haha kilka majtek na pieluche ozdobnych .. rajstopki.. i legginsiki bluzeczki , sukienusie spodenki i czapeczka haha.
Za wszystko dalam uwaga £5 buhaha.
No czyli ja bym spokojnie kilka dziewczynek ubrala bo juz tyle tego mam. Ale dzis mam zamiar zrobic pozadek i zostawic najmniejsze do 3 miesiecy a reszte do walizki i na szafe hehe.
No i porobie zdjecia dla was ale kurde duuuzo tego jest i nie wiem jak to ogarne ;)

reklama
Werci - tak tak , tym bardziej że to takie serum specjalnie rozgrzewające...

Ale czy gdybym smarowała na UDA to ich rozgrzanie spowoduje np przedwczesne skurcze ??

Anney kochana wytłumaczysz mi dlaczego nie wolno?

Akuku a masz jeszcze miejsce w domu na te ciuszki ?:D:D:D:D ... nie no ciesz się - baw , w końcu to upragniona dziewczynka ^^

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry