G
gość 94049
Gość
Fajne te pokoiki dziewczyny
Ja chcę Julkowi taki siliczny zrobic, a mam tylko 8 m2 do dyspozycji. Glupio mi, bo Frankowi tak nie robilam, ale wtedy mielismy 2 pokoje. Gdy sie przeprowadzilismy pomalowalam mu pokoj na ta sama zielen co poprzednio, ale juz jej nie chce i przemaluje mu na cos w blekicie lub morskim i by nie poszkodowany to jeszcze mu cos fajnego zrobie 
Akuku Alex to kopia Ciebie? tak mi sie wydaje
Bunia ja Twoja kolezanke troche rozumiem, moze niech porobi kilka badań pierwszych. MOja mam urodzila osemke dzieci, poroniła raz. Myslałam, że mając takie geny to ja nie będę mieć problemów. A guzik, poroniłam 3x, 2x nie wiadomo skad byłam w blizniaczej ciazy, ateraz donaszam drugie dziecko dzieki stercie leków. W badanaich wyszło troche kwiatków, immunologia m.in. KOlezanka niech sie nie poddaje
Lucere dzieki za podpowiedz w spraiwe warsztatów, zapisałam sie na ursynów. Muszę sie odpowiednio przygotować
Akuku Alex to kopia Ciebie? tak mi sie wydaje
Bunia ja Twoja kolezanke troche rozumiem, moze niech porobi kilka badań pierwszych. MOja mam urodzila osemke dzieci, poroniła raz. Myslałam, że mając takie geny to ja nie będę mieć problemów. A guzik, poroniłam 3x, 2x nie wiadomo skad byłam w blizniaczej ciazy, ateraz donaszam drugie dziecko dzieki stercie leków. W badanaich wyszło troche kwiatków, immunologia m.in. KOlezanka niech sie nie poddaje
Lucere dzieki za podpowiedz w spraiwe warsztatów, zapisałam sie na ursynów. Muszę sie odpowiednio przygotować
ja chce bialo- czarno- czerwony. Juz nawet materialy zamowilam na kocyki, poduszki i ozdoby. Cotton ballsy robie sama z gazy