Lunera u mnie porod z Emilkiem wygladal tak zr mi wody odeszly 06.01 zaraz po polnocy jakos a Emil urodzil sie 7.01 o 00.02
Mialam skurcze takie same jak kilka dni wczesniej czyli raz co kilka minut regularne a potem kilga godzin nic .. az przed polnoca dalu mi norfine zeby zasnela bo mialo to jeszcze potrwac.. kilka minur pozbniej czulam juz parte i prawie w windzie urodzilam za pierwszym partym..ledwo mnie na lozko przelozyli buhaha.
Wiec jesli chodzi o sam porod to bardzo szybko
Olka mi tak kazdy synek gmeral przy szyjce i fakt jest to nieprzyjemne.. nala tez mi gmera u do tego kopie w kregoslup..strasznie dziwne uczucie..
Lunera ja mam zgage roeniez ale sa dni ze nie mam wcale ..uf
I bezsennosc tez juz przychodzi.. ciezko mi usnac jest a rani wstac bie moge...
Jeszcze ja mam syndrom niespokojnych nog.. w kazdej ciazy macham nogami w nocy ehh.
Ola trzymam kciuki za babcie by jeszcze na prawnuczki poczekala

co do pogrzebu to ja bym chyba nie jechala w wysokiej ciazy ale ja mam wszedzie daleko...
Moj ojciec zmarl jak bylam w ciazy z Emilkiem. . Wysoko juz i nie pojechalam .. tylko ze moj ojcuec alkoholik dal popalic cale zycie.. pozegnal go of nas moj brat osobiscie...
A ja niedosc ze czuje sie gruba i brzydka to dzis taka lorda wielka (szkotka) pyta sie mnie na kiedy mam termin ..wiec mowie ze na sietpien a ona ze duża jestem i będzie chyba duze dziecko.. nie wiemdzialam co mam odpowiedziec tak mnie wmurowalo... taki dol mnie złapał przez to.. eh glupia baba.
Bunia ja bluzrk z przed pierwszej ciazy nigdy nie ubralam..
A te co nosilam przed emilkiem w trakcie ciazy i teraz w tej ciazy tez nosze ale i tak mam dola ze gruba jestem ; (
Najgorsze ze w sierpniu uridze i bede z tym wielkim rozciagnietym brzuholem chodzic a dziecko w wozku bu..ja mam zamiar szybko zaczac cwiczyc i diete jakas.. musze schudnac raz a pozadnie bo na szczecie to ostatnia ciaza
Jinx ja na rowerze nie jezdze bo raz mialam wypadek. Dawno juz i w sumie od tamrej pory nie jezdzilam.. 6 lat. Hehe
Emil ma katar ..chyba przez zabki-mam nadzieje.
Zmykam spac i pewnie sie pomecze znowu.
Dobranoc.