reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Nie mam pojęcia :-(:-( zauważyłam że ostatnio podczas jazdy samochodem pomimo że mam okulary na nosie to i tak się mrużę więc się domyślałam że coś się pogorszyło ale nie spodziewałam się że aż tak, nawet dwa lata nie minęły od ostatniego badania oczu..

A tak ogólnie to wczoraj dostałam mega wykład od mojego kochanego męża - temat wykładu - Kochanie czy to nie czas pomyśleć o wyprawce? Kiedyś myślałam że to ja będę namawiać do kupowania - a mnie zupełnie do tego nie ciągnie... i zupełnie nie wiem czego tak naprawdę potrzebuje czytam listę od Akuku ale nie wiem jak ją przestawić na moje potrzeby :( szukając wczoraj mąki ziemiaczanej zastanawiam się czy nie potrzebuje czegos z pl (planuje polecieć jakoś w maju) generalnie się chyba pogubiłam

Ewelina mam nadzieję że szybko się uporasz z tymi odparzeniami.. Co do wyprawki to rzeczywiście masz trochę gorzej.. Ja niestety nie pomogę bo to moje pierwsze dziecko i sama się jeszcze gubię czego potrzebuję a co jest zbędne:szok: i jak będziesz w pl to zakup mąkę ziemniaczaną na przyszłość :-)

Wieki tutaj nie zagladalam, nie mam kiedy, bo w pracy problemy są, idę z tym do adwokata, no i mała stluczke samochodowe zaliczyłam i trzeba załatwiać z ubezpieczeniem.

Dziś miałam wizytę u lekarza na kontrolę poziom tsh, niestety zły wynik i mam 3.44 i ciągle rośnie i dostałam 150 mg ale wydaje mui ze to za mało, bo miesiąc temu brałam 100 i tsh miałam 2.70 wiec zły i dostałam 120 i teraz mam 3.44 . Jak myślicie ? Bo dostawałam większą dawkę i tak ciągle rośnie.

reklama
Kciuki za wizyty dzisiejsze!!!

Ewelinka, fajny ten link od Love. Twoja wyprawka na pewno bedzie nieco inna od takiej pojedynczej :-)
W temacie odparzen - poza tormentiolem ja duzo czesciej uzywalam bepanthenu, a starszy ciagle byl tam zaczerwieniony i to jedyna masc kt sobie radzila.

Lakara, co to za historia z prawnikiem? Ja tez sie bede musiala doinformowac u kogos sprawdzonego, bo u mnie beda zmiany w tym roku i dostane nowa umowe, takze musze sie przygotowac na taka rozmowe. Nie chce z nikim walczyc, ale musze byc pewna czy druga strona nie przekracza granic.
Mam nadzieje, ze nic powaznego sie nie stalo przy stluczce.

Odnosnie tsh - najlepiej sprawdz z lekarzem. Moze ci tf4 jeszcze zleci.
Moj ostatnio zwiekszyl mi dawke pomimo dobrych wynikow, bo 'bede rosla'

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry