reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Nie mam pojęcia :-:)-( zauważyłam że ostatnio podczas jazdy samochodem pomimo że mam okulary na nosie to i tak się mrużę więc się domyślałam że coś się pogorszyło ale nie spodziewałam się że aż tak, nawet dwa lata nie minęły od ostatniego badania oczu..

potatoe starch (mąka ziemiaczana) niestety szkoci robią wielkie oczy i nie wiedzą co to albo próbują mi sprzedać jakieś placki RATUNKU!

A tak ogólnie to wczoraj dostałam mega wykład od mojego kochanego męża - temat wykładu - Kochanie czy to nie czas pomyśleć o wyprawce? Kiedyś myślałam że to ja będę namawiać do kupowania - a mnie zupełnie do tego nie ciągnie... i zupełnie nie wiem czego tak naprawdę potrzebuje czytam listę od Akuku ale nie wiem jak ją przestawić na moje potrzeby :( szukając wczoraj mąki ziemiaczanej zastanawiam się czy nie potrzebuje czegos z pl (planuje polecieć jakoś w maju) generalnie się chyba pogubiłam

Ewelina mam nadzieję że szybko się uporasz z tymi odparzeniami.. Co do wyprawki to rzeczywiście masz trochę gorzej.. Ja niestety nie pomogę bo to moje pierwsze dziecko i sama się jeszcze gubię czego potrzebuję a co jest zbędne:szok: i jak będziesz w pl to zakup mąkę ziemniaczaną na przyszłość :-)

Wieki tutaj nie zagladalam, nie mam kiedy, bo w pracy problemy są, idę z tym do adwokata, no i mała stluczke samochodowe zaliczyłam i trzeba załatwiać z ubezpieczeniem.

Dziś miałam wizytę u lekarza na kontrolę poziom tsh, niestety zły wynik i mam 3.44 i ciągle rośnie i dostałam 150 mg ale wydaje mui ze to za mało, bo miesiąc temu brałam 100 i tsh miałam 2.70 wiec zły i dostałam 120 i teraz mam 3.44 . Jak myślicie ? Bo dostawałam większą dawkę i tak ciągle rośnie.

reklama
Kciuki za wizyty dzisiejsze!!!

Ewelinka, fajny ten link od Love. Twoja wyprawka na pewno bedzie nieco inna od takiej pojedynczej :-)
W temacie odparzen - poza tormentiolem ja duzo czesciej uzywalam bepanthenu, a starszy ciagle byl tam zaczerwieniony i to jedyna masc kt sobie radzila.

Lakara, co to za historia z prawnikiem? Ja tez sie bede musiala doinformowac u kogos sprawdzonego, bo u mnie beda zmiany w tym roku i dostane nowa umowe, takze musze sie przygotowac na taka rozmowe. Nie chce z nikim walczyc, ale musze byc pewna czy druga strona nie przekracza granic.
Mam nadzieje, ze nic powaznego sie nie stalo przy stluczce.

Odnosnie tsh - najlepiej sprawdz z lekarzem. Moze ci tf4 jeszcze zleci.
Moj ostatnio zwiekszyl mi dawke pomimo dobrych wynikow, bo 'bede rosla'

Do góry