• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Kassietta słuszna decyzja! Mój czołg też mu się tak mieścił do kropki, jak chciałam nie zdejmować kół to musiałam zdjąć półkę i odpowiednio go ustawić, inaczej trzeba zdejmować koła. Gondola oczywiście w środku. Po pół roku kupiłam do auta parasolke, bo już miałam dość. Komunikacja z wózkiem jechałam raz, pierwszy i ostatni. Nigdy więcej. Jestem na etapie szukania auta z większym bagaznikiem, bo już się nie zamierzam męczyć.

Jutro zaczynam stosowanie Colon C. Czy któraś używała, używa? Nie mam zaparc, ale gin polecił bo zawiera probiotyki, a ja chcę je brać, by ograniczyć alergię u dziecka. Do tego zaczynam suplementacje dicoflorem.

reklama
Ewelinka trzymam kciouki za szykowanie wyprawki :)
Lakara i na czym sie dyskusja z szefem skończyła? Chce abys poszła na L4?
Kasietta to co Ci jeszcze zostalo do kupienia z wyprawki?

Ja sie gubię, nie wiem co kupić a z czym jeszcze poczekać, jedynie materaca jestem pewna hahahah ;))

Evelinkua wspolczuje bardzo odparzen, oby szybko sie wygoily. Ja tez nie pomoge z wyprawka bo tez dopiero zaczynam

Lakara ja na poczatku ciazy mialam tsh wysokie 3,5 albo i wiecej a teraz jak biore dawke euthyroxu 112,5 podwyzszona ze 100 mam tsh 1,5 ale wazniejsze w ciazy sa wyniki ft4 niz tsh. Mialas tez robione ft4?

Hej

Ja sie wczoraj popludniu fatalnie czulam. Bolalo mnie podbrzusze a wieczorem jeszcze plecy, czulam sie jakby bolalo mnie cale cialo.
Na szczescie po polozeniu sie do lozka i spaniu wszystko przeszlo.
Za to dzisiaj mialam zabiegany dzien. Najpierw kolejne badanie glukozy, 4 godz w laboratorium muslalam ze wyjde tam z siebie. Po poludniu z mloda bylam na plazy, i oprocz tego prasowanie.
Jutro tez pracowity ranek mnie czeka.

Kasietta bardzo dobra decyzja z tym wozkiem. Sciagac kola za kazdym razem jak musisz wsadzic wozek do auta to porazka. A tak problem z glowy[emoji1]

Evel wspolczuje rany.
U mojej Maji maka zirmnisczana na pupe nie zdala egzaminu. Msla dostala od niej wysypki i jeszvze bardziej miala tylek czerwony. U nas sprawdzil sie krem eryplast ale nie wiem czy to przypadkiem tylko w es on jest.

Och wyprawka. Ja oprocz rzeczy ktore mam po malej to w sumie nic jeszcze nie mam. Tylko kocyk kupilam i doslownie kilka ciuszkow w lutym. Caly czas czekam az mi sis przysle paczke z ciuszkami. W sumie inne rzeczy co musze kupic mam wybrane ale jeszcze ich nie kupilam.
W ta sobote jedziemy do tesciow na tydzien i jak wroce to chyba pomalu biore sie zs zskupy.
I jeszcze musze wybrac szpital gdzie bede rodzic. Mam dwa do wyboru. Musze umowic sie w nich na wizyte aby obejrzec szpital i porodowke i zadecyduje.

Ostatnia edycja:
Co do wyprawki to mam łóżeczko z odzysku, które trzeba pomalować, ciuszki (muszę tylko kupić do szpitala coś na 56), jakieś nakładki dostałam, wkładki do stanika, 2 smoczki i pieluchy flanelową, bo na warsztatach dostaliśmy i w sumie to tyle:p wiem że jeszcze coś mam dostać od siostry R., ale nawet nie wiem co:p aha i dwie paczki pampersów dostałam:). Tak serio, porządnie będę szukać w maju i czerwcu, żeby wszystko było już tylko do wypakowania w lipcu, jak się przeprowadzimy. A i mam na oku już rożek, kocyk, ochraniacz na łóżeczko i komodę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry