reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Kassietta słuszna decyzja! Mój czołg też mu się tak mieścił do kropki, jak chciałam nie zdejmować kół to musiałam zdjąć półkę i odpowiednio go ustawić, inaczej trzeba zdejmować koła. Gondola oczywiście w środku. Po pół roku kupiłam do auta parasolke, bo już miałam dość. Komunikacja z wózkiem jechałam raz, pierwszy i ostatni. Nigdy więcej. Jestem na etapie szukania auta z większym bagaznikiem, bo już się nie zamierzam męczyć.

Jutro zaczynam stosowanie Colon C. Czy któraś używała, używa? Nie mam zaparc, ale gin polecił bo zawiera probiotyki, a ja chcę je brać, by ograniczyć alergię u dziecka. Do tego zaczynam suplementacje dicoflorem.

reklama
Ewelinka trzymam kciouki za szykowanie wyprawki :)
Lakara i na czym sie dyskusja z szefem skończyła? Chce abys poszła na L4?
Kasietta to co Ci jeszcze zostalo do kupienia z wyprawki?

Ja sie gubię, nie wiem co kupić a z czym jeszcze poczekać, jedynie materaca jestem pewna hahahah ;))

Evelinkua wspolczuje bardzo odparzen, oby szybko sie wygoily. Ja tez nie pomoge z wyprawka bo tez dopiero zaczynam

Lakara ja na poczatku ciazy mialam tsh wysokie 3,5 albo i wiecej a teraz jak biore dawke euthyroxu 112,5 podwyzszona ze 100 mam tsh 1,5 ale wazniejsze w ciazy sa wyniki ft4 niz tsh. Mialas tez robione ft4?

Hej

Ja sie wczoraj popludniu fatalnie czulam. Bolalo mnie podbrzusze a wieczorem jeszcze plecy, czulam sie jakby bolalo mnie cale cialo.
Na szczescie po polozeniu sie do lozka i spaniu wszystko przeszlo.
Za to dzisiaj mialam zabiegany dzien. Najpierw kolejne badanie glukozy, 4 godz w laboratorium muslalam ze wyjde tam z siebie. Po poludniu z mloda bylam na plazy, i oprocz tego prasowanie.
Jutro tez pracowity ranek mnie czeka.

Kasietta bardzo dobra decyzja z tym wozkiem. Sciagac kola za kazdym razem jak musisz wsadzic wozek do auta to porazka. A tak problem z glowy[emoji1]

Evel wspolczuje rany.
U mojej Maji maka zirmnisczana na pupe nie zdala egzaminu. Msla dostala od niej wysypki i jeszvze bardziej miala tylek czerwony. U nas sprawdzil sie krem eryplast ale nie wiem czy to przypadkiem tylko w es on jest.

Och wyprawka. Ja oprocz rzeczy ktore mam po malej to w sumie nic jeszcze nie mam. Tylko kocyk kupilam i doslownie kilka ciuszkow w lutym. Caly czas czekam az mi sis przysle paczke z ciuszkami. W sumie inne rzeczy co musze kupic mam wybrane ale jeszcze ich nie kupilam.
W ta sobote jedziemy do tesciow na tydzien i jak wroce to chyba pomalu biore sie zs zskupy.
I jeszcze musze wybrac szpital gdzie bede rodzic. Mam dwa do wyboru. Musze umowic sie w nich na wizyte aby obejrzec szpital i porodowke i zadecyduje.

Ostatnia edycja:
Co do wyprawki to mam łóżeczko z odzysku, które trzeba pomalować, ciuszki (muszę tylko kupić do szpitala coś na 56), jakieś nakładki dostałam, wkładki do stanika, 2 smoczki i pieluchy flanelową, bo na warsztatach dostaliśmy i w sumie to tyle:p wiem że jeszcze coś mam dostać od siostry R., ale nawet nie wiem co:p aha i dwie paczki pampersów dostałam:). Tak serio, porządnie będę szukać w maju i czerwcu, żeby wszystko było już tylko do wypakowania w lipcu, jak się przeprowadzimy. A i mam na oku już rożek, kocyk, ochraniacz na łóżeczko i komodę

reklama
Do góry