Lunera haha. Emil spi w lozeczku swoim ibok naszego lozka z tym ze nie ma szczebelek. Jak mala sie urodzi to m bedzie spal kolo Emilka a ja z drugiej strony..no i z mojej strony bedzie stala kolyska

Tak wiec nie..nie bede meza z lozka wyganiacc.
Ja nie wiem ile mamy metrow ale to mieszkanie nie jest male

Chlopcy maja duzy pokoj..wiec jak Emis zacznie przesypiac noce to dostanie eksmisje do ich pokoju.. oni i tak w nim malo przebywaja.. nie wiem po co im tyle zabawek i wszystkiego
Zuzzi uwielbiam rosol

mniam
Lunera wow codziennie zupa? I potem drugie danie? Ja mam zawsze albo zupe albo drugie

i nam tak starcza. Z tym ze ja do zupy obieram miesko na ktorym gotuje zupke bo lubimy

Lasagne mm uwielbiam

ja bardzo lubie dodatkowa warstwe szpinaku

mniam
Tylko ja ostatnio tak oszczedna w ruchcach jestem ze staram sie gotowac to co szybkie hehe. Wiec dzisiejsza pizza sie zdziwilam jak szybko potrafie
Wam tez juz maluchy w brzuchach naciskaja mocno na pecherz ? Ja wczoraj polozylam sie do lozka i w ciagu godziny 3 razy siku eh... i potem w nocy jeszcze wstawalam..
Lunera piszesz ze Amelka z drugiej strony lozka i sie smieje bo sama jeszcze decyzji nie podjelam a dzieci mowia juz Amelka..m tez jak rozmawia z dziecmi o malej to mowi Amelka.. ale sam zdecudowany nie jest hahhaa.
I wlasnie duzo osob mnie pyta jak Amelka ? Heehehe.