reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Tymczasowo moze byc Amelka, a potem zobaczysz kto ci w oczy spojrzy :-)

Ja robie rzadkie zupy, plyn, makaron i jak chca to miesko albo marchewka. No, chyba, ze ogorkowa, wtedy jest troche gestsza. No i taka zupa na kilka dni wystarcza. Ale drugie nie zawsze. Od wakacji tak im gotuje i faktycznie troche podrosli. Bo moje chlopaki drobne sa bardzo, starszy strasznie sie zawzial kilka tygodni temu i wszystko zjada, w przedszkolu i w domu. Bo jest mlodsza dziewczynka, kt go ostatnio przerosla :-)

Anney nie wiem..
Ja mowilam ze w 30 tyg bede miec torbe do szpitala spakowana.. a ja jeszcze nie zrobilam listy wyprawkowej ;o
Procz ciuszkow i opasek na glowe nic nie kupilam..a ciuszki i tak musze kupic na tiny baby bo tych prawie nie mam hehe.

Tak wiec ja chyba sie obudze po porodzie ze faktycznie w ciazy jestem :p hehe

Akuku, a jak starsi chlopcy sie dogaduja z Emilkiem? U mnie bedzie podobna roznica.

Z torba zdarzysz na pewno! A liste wyprawkowa masz przeciez w malym palcu!

Lunera Alex czasem traktuje Emilka jak zabawke.. w sensie choc tu itd.. Viki zreszta podobnie. Ale ogólnie sa pomocni przy nim i bawia sie z nim np w berka ;) w sensie oni uciekaja a Emil ich goni.
Czasem sa za malo delikatni i np popchna go ..ale mysle ze ucza sie ze nie wolno.. oni mysla ze jak chodzi to pewnie radzi sobie jak oni biegajac po panelach.
Taj ogólnie bardzo go kochaja i ciesza sie jak emis nauczy sie czegos nowego ;)

Jak nie spakuje torby..choc pewnie spakuje.. to w szpitalu daja wszystko. Podpaski..pampersy..reczniki..itd.
Ale ja i tak musze swoje zabrac rzeczy..choc recznikow nie biore bo nie korzystalam ze swoich ;)

No ale to juz jest calkiem blisko do terminu a ja nawet nie mysle o tym co potrzebuje haha.
.
Tak..niby mam w malym palcu..ale sie boje ze czegos zapomne dla tego wole spisac sobie i bede skreslac hehe.

Oj zatęskniłam za rosołem przez was :p

Akuku u mnie cos wypije a za 20 minut juz ciśnienie mam.. Na noc sie staram nic nie pic zeby nie wystawać ale czasami mnie suszy po prostu i i tak latam także u mnie latanie do łazienki wróciło juz jakieś chyba dwa tygodnie temu..

A co do listy to ja juz robię ja od hoho i zrobić nie mogę bo poki co wszystko leży to co kupione tak "na kupie" i sie połapać nie mogę choć wiem mniej wiecej co mam a co kupić.. Ale musze wkoncu listę zrobić bo jak nie to na pewno zapomne o wielu rzeczach :/

A ja jakoś od miesiąca minimum mniej sikam i w nocy bardzo rzadko wstaję. Nie piję mniej, widocznie mały gdzieś wyżej leży i jak już to po flakach kopie [emoji12]

Ja na siku w nocy nie wstaje, ale za to rano mocno nogi zaciskam zanim sie do lazienki dotocze.
Od poczatku ciazy cwicze miesnie kegla, bo w ostatniej bylo slabo, zwlaszcza przy kichaniu.

reklama
Do góry