Hejo
Bunia narazie remontu nie robimy tylko pozadki i przemeblowanko

no i wczoraj zmienilismy ustawienie w naszej sypialni
Emil spi bezposrednio obok naszego lozka bez jednych szczebelek w jego lozeczku ..dzieki czemu maly zadowolony bo mamusia przytuli jak sie przebudzi..i m szczesliwy bo w koncu nie dzieli nas dziecko miedzy nami. Spedzilismy pierwsza wspolna noc od dluzszego czasu hahahaha.
W pokoju jest jakby wiecej miejsca i jak sie mala urodzi to jest miejsce na kolyske z drugiej strony lozka

tak wiec dobrze bo Emis sie budzi w nocy wiec bede miala dwujke na oku
Jak juz zacznie przesypiac nocki to przeniose go do chlopcow.oni maja duzy pokoj ..albo zostawie u nas jesli mala nie bedzie go budzic bo mi to w sumie bez roznicy w sypialni tylko spimy wiec moze byc ciasno
Lunera narqzie Emis zostaje z nami

tak jak wyzej pisalam budzi sie w nocy i mi sie nie chce biegac po domu

przytule go i spi dalej

w ze miejsca sie wiecej zrobilo to nie ma problemu
Dzis na obiad zrobilam pizze wlasnej roboyy

pyychotka

Pizza na zyczenie mojego m

i tak mu smakowala ze do pracy jeszcze wzial
A smieje sie bo mialam polozyc Emilka spac i zrobic pizze..a stalo sie tak ze to emil mnie polozyl spac

wstalam po godzinie w wielkim szoku i w godzine zrobilam pizze lacznie z ciastem, smazeniem piersi pieczarek itd

i jeszcze salatke m do pracy zrobilam z pomidorkami mozarella i bazylia
Tak wiec nie wiedzialam ze potrafie tak szybko.. tzn wiedzialam ale ostatnio powolna bardzo jestem.
Do tego dzis od rana mecza mnie okropne dusznosci.. tzn juz od kilku dni ale dzis byla masakra... lapie powietrze na maxa glosno i az mi slabo.. nie mam sily chodzic itd. Eh
Milej soboty

Sorki ze malo mnie ostatnio ale serio brak mi sil
To ostatnia ciaza ! Na szczescie hehe