reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hej

Nie pisze nic bo w sumie nie ma o czym.
Jeszcze jestesmy u tesciow ale na szczescie juz jutro wracamy. Jupiii[emoji1]
Dzisiaj mamy komunie wiec dlugi dzien nas czeka.

Ostatnio nic mi nie dolega i fajnie sie czuje. To pewnie przez to ze nic tutaj u tesciow nie musze robic wiec moge poleniuchowac jednak cialo to czuje.

Dziewczynki moje kochane, czesc z nad juz zaczela 3ci tym a czesc zaraz go zacznie. Jej ale szybko zlecialo. Teraz to juz z gorki [emoji12]

Cinamona, milej zabawy! Mi wszystkie rodzinne uroczystosci hiszpanskie przypominaja troche wesela. Mniam, wybralabym sie chetnie na taki obiadek :-)

Cinamona zazdroszczę. Odpoczywaj ile się da. My dziś się przeprowadzamy. Zielona noc za nami. Dziś zaczynam nowy rozdział w nowym wreszcie moim prawie (tylko prawie bo wymarzony jest inny ale przy tych warunkach ciesze sie z tego co mam) wymarzonym domu.

Anney jak ty dałaś rade? Ja to jakiś super chomik jestem tyle tego...

Cunanona, baw sie dobrze !!

Pupui, nie dałam haha. 1/3 rzeczy wyrzuciłam a jeszcze mieliśmy 71kartonow [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30] z czego jeszcze 15stoi do rozpakowania haha i niech stoi, jestem wykończona, moja miednica tez [emoji24][emoji24]
Pupyi, najważniejsze ze już jesteś bliżej niż dalej [emoji16][emoji16] nie zazdroszczę ci kochana! Należy ci sie dobry odpoczynek [emoji173]️

Pupui, kciuki za przeprowadzke!!!

Mnie Akuku zainspirowala porzadkami i ogarnelam wlasnie moja polowke szafy. Jsss, nawet nie wiedzialam, ze mam tyle majtek i skarpetek! Do konca zycia juz chyba nie musze kupowac :-)

W lipcu jak w koncu bede w domu to ogarne tez najwyzsze polki. A do tego czasu pozostale 2,5 szafy

syndrom wam sie wlacza, cvy jak? haha

wlasnie
zauwazylam,ze ja juz w polowie 28tygodnia jestem...:szok:

ide ukladac (a cozby innego ;) )

mwah babole.

Hejo

Bunia narazie remontu nie robimy tylko pozadki i przemeblowanko ;) no i wczoraj zmienilismy ustawienie w naszej sypialni ;)
Emil spi bezposrednio obok naszego lozka bez jednych szczebelek w jego lozeczku ..dzieki czemu maly zadowolony bo mamusia przytuli jak sie przebudzi..i m szczesliwy bo w koncu nie dzieli nas dziecko miedzy nami. Spedzilismy pierwsza wspolna noc od dluzszego czasu hahahaha.
W pokoju jest jakby wiecej miejsca i jak sie mala urodzi to jest miejsce na kolyske z drugiej strony lozka ;) tak wiec dobrze bo Emis sie budzi w nocy wiec bede miala dwujke na oku ;)
Jak juz zacznie przesypiac nocki to przeniose go do chlopcow.oni maja duzy pokoj ..albo zostawie u nas jesli mala nie bedzie go budzic bo mi to w sumie bez roznicy w sypialni tylko spimy wiec moze byc ciasno ;)

Lunera narqzie Emis zostaje z nami ;) tak jak wyzej pisalam budzi sie w nocy i mi sie nie chce biegac po domu ;) przytule go i spi dalej ;) w ze miejsca sie wiecej zrobilo to nie ma problemu ;)

Dzis na obiad zrobilam pizze wlasnej roboyy ;) pyychotka ;)
Pizza na zyczenie mojego m ;) i tak mu smakowala ze do pracy jeszcze wzial ;)
A smieje sie bo mialam polozyc Emilka spac i zrobic pizze..a stalo sie tak ze to emil mnie polozyl spac :p wstalam po godzinie w wielkim szoku i w godzine zrobilam pizze lacznie z ciastem, smazeniem piersi pieczarek itd;) i jeszcze salatke m do pracy zrobilam z pomidorkami mozarella i bazylia ;)
Tak wiec nie wiedzialam ze potrafie tak szybko.. tzn wiedzialam ale ostatnio powolna bardzo jestem.

Do tego dzis od rana mecza mnie okropne dusznosci.. tzn juz od kilku dni ale dzis byla masakra... lapie powietrze na maxa glosno i az mi slabo.. nie mam sily chodzic itd. Eh

Milej soboty ;)
Sorki ze malo mnie ostatnio ale serio brak mi sil :p

To ostatnia ciaza ! Na szczescie hehe

Akuku jesteś moją bohaterką ! Ja się zastanawiam jak sobie poradzę z dwójką dzieci, nic tylko brać z Ciebie przykład :) pozdrawiam i trzymam kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry