reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej
Witam z polskiej ziemi.
Podroz ok, mala nawet ladnie zniosla prawie 3,5 godz lotu i pozniej jeszcze prawie 2 w aucie, ale na szczescie godz w aucie przespala[emoji1]

Super byc w mamy [emoji1]

Zaraz ide do wyrka i moze was troche ponadrabiam o ile nie zasne.

reklama
Anney co Ty mowisz jak to slyszeli ? Ja nigdy nie slyszalam kopniakow ! No czulam i to mocno..najbardziej z Alexem ale slyszec nigdy.
Tak swoja droga jak bedzie dzieqczynka to macie imie ?
Auk ku, normalnie chlubotanie w brzuchu takie nagle, a czuć pod ręka niesamowicie. Chłopcy stali jak wryci z oczami jak 5zl :-):-D

Z chlopakami tez tez bardziej czułam niż słyszałam, ale dziś to mlynek w brzuchu! I nie- nie mam gazów ;) haha

Anney ja nigdy nic nie slyszalam hehe
Ja jeszcze ruchow nie czuje. Tzn czulam raz tylko i czekam dalej ;)

Cinamona super ze juz w pl ;)

A ja sie zajadam slodkim niestety..mam nadzieje ze po ciazy hormony sie zmienia i nie bede miec na to ciagatek.
Ogladam kabaret ;) i zaraz zrobie liste zakupow na urodziny i juz pokupuje wiekszosc ;)

Cześć Dziewczyny.

Ja coś posmutniałam. Gruba i brzydka się czuje. A szkoda gadać.

Ciesze się, że weekend minął Wam spokojnie.
Kciuki za Fiołke.

Bunia, ja chyba też bym pojechała dla spokojnego sumienia.

reklama
Do góry