reklama
nutria
Mama X 2009
hejka, nie ma mnie - bo od tygodnia (tylko?) chorujemy. Już zaczynam dostawać fioła. Zaczęło się gorączką w przedszkolu młodszaka, później siostra bliźniaczka, teraz starszak... i c ogorsza końca nie widać. Byli już prawie zdrowi, to znow się zarazili... i tak....
anney - też jestem ciekawa zdjęc
anney - też jestem ciekawa zdjęc
kasietta
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Co do ślubu w ciąży, moja koleżanka miała tydzień przede mną ślub, była jakoś w 6 miesiącu, miała welon i bardzo ładnie wyglądała
Co prawda przyśpieszyli całą sprawę przez ciążę, bo planowali 1,5 roku później. Ja osobiście gdyby mi się tak trafiło, to wolałabym już po urodzeniu dziecka się hajtać. No chyba, że by się już przy zaplanowanej ceremonii trafiło. Sama miałam stres 2 tyg przed ślubem, jak miałam panieński, bo tydzień mi się okres spóźniał. Testy były negatywne, a po panieńskim w sobotę, w niedziele rano dostałam okres
Dzisiaj byłam na spacerze z koleżanką, która ma 3 miesięcznego synka. Zrobiliśmy 6 km. Jak cudownie czuć mięśnie nóg i pośladków
Jutro chyba za to nie będę mogła chodzić
A młody uroczy, zaszczycał mnie uśmiechami, zaliczyłam cały komplet w pieluszce, ulanie, a jak był u mnie na rękach to siarczyście beknął
Czyli czuje się przy mnie swobodnie 
A zaraz do weta, a potem do banku... Się najeżdżę dzisiaj
Miłego popołudnia!
Co do ślubu w ciąży, moja koleżanka miała tydzień przede mną ślub, była jakoś w 6 miesiącu, miała welon i bardzo ładnie wyglądała
Dzisiaj byłam na spacerze z koleżanką, która ma 3 miesięcznego synka. Zrobiliśmy 6 km. Jak cudownie czuć mięśnie nóg i pośladków
A zaraz do weta, a potem do banku... Się najeżdżę dzisiaj
G
gość 94049
Gość
Dziewczyny mam pytanie.
Czy któraś z Was zaszła w ciążę będąc na urlopie wychowawczym?
Czy któraś z Was zaszła w ciążę będąc na urlopie wychowawczym?
beata88
Anney no co ty mówisz takie ciśnienie:-( dalej &&&
Nutria szybkiego powrotu do zdrowia
Kasietta to mowisz mały ci pokazal co cie czeka
A ja jutro wizyta ale bez usg także bez rewelacji
Nutria szybkiego powrotu do zdrowia
Kasietta to mowisz mały ci pokazal co cie czeka

A ja jutro wizyta ale bez usg także bez rewelacji
beata88
Natka za ciebie &&&
kasietta
Natka - kciuki są!
Beata - serio, takie dziecko mogłabym mieć. Agnieszka mówi, że przesypia całe noce, co najmniej 22-7 rano, zdarza się dłużej. Na macie edukacyjnej potrafi 1,5h się sam sobą zajmować. Ponoć jego mama, czasami serio nie wie, co z wolnym czasem zrobić
Beata - serio, takie dziecko mogłabym mieć. Agnieszka mówi, że przesypia całe noce, co najmniej 22-7 rano, zdarza się dłużej. Na macie edukacyjnej potrafi 1,5h się sam sobą zajmować. Ponoć jego mama, czasami serio nie wie, co z wolnym czasem zrobić
reklama
lilija
Natka powodzenia i oby wysypka ustała :*
Nutria wytrwałości i zdrowia
Dziewczyyynyyyyy dziś jest wielki dzień! To pierwszy dzień mojej Fit Ciąży hahaha
. Zaczynam ćwiczyć, jeść zdrowo, ograniczyć cukry i tłuszcze - trzymajcie kciuki!.
Wróciłam z Nordic Walking, przeszłam około 5 km i czuje sie świetnie. Tyłeczek mi rośnie to niech chociaż będzie krągły
Nutria wytrwałości i zdrowia
Dziewczyyynyyyyy dziś jest wielki dzień! To pierwszy dzień mojej Fit Ciąży hahaha
Wróciłam z Nordic Walking, przeszłam około 5 km i czuje sie świetnie. Tyłeczek mi rośnie to niech chociaż będzie krągły