reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

fiolka bedxie na lekach na nadcisnienei do konca ciaxy.
miala 200/100, po podaniu lekow na xbicie o malo nie stracila prxytomnsci.
biedna :(

nie wiadomo skad to nadcisnienie.
trxymajcie dalej kciuki...

reklama
hejka, nie ma mnie - bo od tygodnia (tylko?) chorujemy. Już zaczynam dostawać fioła. Zaczęło się gorączką w przedszkolu młodszaka, później siostra bliźniaczka, teraz starszak... i c ogorsza końca nie widać. Byli już prawie zdrowi, to znow się zarazili... i tak....

anney - też jestem ciekawa zdjęc

Cześć dziewczyny!

Co do ślubu w ciąży, moja koleżanka miała tydzień przede mną ślub, była jakoś w 6 miesiącu, miała welon i bardzo ładnie wyglądała:) Co prawda przyśpieszyli całą sprawę przez ciążę, bo planowali 1,5 roku później. Ja osobiście gdyby mi się tak trafiło, to wolałabym już po urodzeniu dziecka się hajtać. No chyba, że by się już przy zaplanowanej ceremonii trafiło. Sama miałam stres 2 tyg przed ślubem, jak miałam panieński, bo tydzień mi się okres spóźniał. Testy były negatywne, a po panieńskim w sobotę, w niedziele rano dostałam okres:)

Dzisiaj byłam na spacerze z koleżanką, która ma 3 miesięcznego synka. Zrobiliśmy 6 km. Jak cudownie czuć mięśnie nóg i pośladków:) Jutro chyba za to nie będę mogła chodzić:p A młody uroczy, zaszczycał mnie uśmiechami, zaliczyłam cały komplet w pieluszce, ulanie, a jak był u mnie na rękach to siarczyście beknął :p Czyli czuje się przy mnie swobodnie :p

A zaraz do weta, a potem do banku... Się najeżdżę dzisiaj:) Miłego popołudnia!

Anney no co ty mówisz takie ciśnienie:-( dalej &&&
Nutria szybkiego powrotu do zdrowia

Kasietta to mowisz mały ci pokazal co cie czeka:-D

A ja jutro wizyta ale bez usg także bez rewelacji

hey,, trzymajcie kciuki jade okolo 18 na ostry dyzur z moja wyspka - nic mi absolutnie nie pomaga i nasila sie wieczorem...

mozliwe, ze to cholestaza ciazowa.. mam nadzieje, ze nie :no:

Natka - kciuki są!

Beata - serio, takie dziecko mogłabym mieć. Agnieszka mówi, że przesypia całe noce, co najmniej 22-7 rano, zdarza się dłużej. Na macie edukacyjnej potrafi 1,5h się sam sobą zajmować. Ponoć jego mama, czasami serio nie wie, co z wolnym czasem zrobić :p

natka, to bylo pierwsxe co prxysxlo mi na mysl, jak mowials o swexeniu ;(
oby nie, a jesli nawet to beda leki i bedxie dobrxe!
trxymam bardxo mocno kciuki!!!!!!!!!! melduj koniecxnie!!!

reklama
Natka powodzenia i oby wysypka ustała :*
Nutria wytrwałości i zdrowia :)

Dziewczyyynyyyyy dziś jest wielki dzień! To pierwszy dzień mojej Fit Ciąży hahaha :D . Zaczynam ćwiczyć, jeść zdrowo, ograniczyć cukry i tłuszcze - trzymajcie kciuki!.
Wróciłam z Nordic Walking, przeszłam około 5 km i czuje sie świetnie. Tyłeczek mi rośnie to niech chociaż będzie krągły :D

Do góry