Akuku
Fanka BB :)
Amawell zawsze mozesz karmic po ppwrocie z pracy i w nocy
a wdzien jak Ciebie nie ma dawac inne posilki. No i w polsce dla mam karmiacych przysluguje godzina krocej pracy.
Evelinkua wiem ze sa kobiety ktore z powodzeniem karmia 3 dzieciaczkow wiec na pewno mozna ale zapewne nie bedzie latwo a przynajmniej na poczatku.
Natka jesli ma sie cos stac to na pewno nie przez zakupy. A przynajmniej spokojna bedzie i gotowa na przyjecie maluszka
Natka kochana mysle ze jak zaczniesz karmic piersia i uda sie z powodzeniem tzn jak uda Ci sie wytrwac pierwsze ciezkie tygodnie to nie bedzie Ci przeszkadzalo karmienie w miejscach publiczych
Ja karmie tak ze nikt nie wie ze kamie..bardzo dyskretnie.. sa kobiety co sie afiszuja i wywalaja cyce na wierzch a sa takie co robia to tak ze osoba siedzaca obok nie zauwazy nawet
po za tym jak juz zaczniesz zrobi sie to dla Ciebie tak samo naturalne jak poprawienie wlosow itd.
No i tak jak mowie jak Ci sie uda to szkoda by bylo zaburzac odruch ssania malenstwa
Nie naciskam nie odbieraj mnie zle
staram siw tylko naswietlic troszke.
Olka uda Ci sie na pewno
natura to tak zprganizowala ze jak jest ssanie to mleko leci ile trzeba
wiec tak jak beda ssac tak mleko bedzie
cocychy to nie butelka w ktorej sie konczy i nie ma ..na szczescie
Dla tego ja wiem teraz ze mleko zawsze jest choc mialam koedys inne zdanie.
No i druga sprawa ze mleko zaczyna sie w glowie
jak ktos sobie mowi ze nie ma albo ma malo mleka to sie blokada robi psychiczna 
Evelinkua wiem ze sa kobiety ktore z powodzeniem karmia 3 dzieciaczkow wiec na pewno mozna ale zapewne nie bedzie latwo a przynajmniej na poczatku.
Natka jesli ma sie cos stac to na pewno nie przez zakupy. A przynajmniej spokojna bedzie i gotowa na przyjecie maluszka
Natka kochana mysle ze jak zaczniesz karmic piersia i uda sie z powodzeniem tzn jak uda Ci sie wytrwac pierwsze ciezkie tygodnie to nie bedzie Ci przeszkadzalo karmienie w miejscach publiczych
Ja karmie tak ze nikt nie wie ze kamie..bardzo dyskretnie.. sa kobiety co sie afiszuja i wywalaja cyce na wierzch a sa takie co robia to tak ze osoba siedzaca obok nie zauwazy nawet
No i tak jak mowie jak Ci sie uda to szkoda by bylo zaburzac odruch ssania malenstwa
Nie naciskam nie odbieraj mnie zle
Olka uda Ci sie na pewno
Dla tego ja wiem teraz ze mleko zawsze jest choc mialam koedys inne zdanie.
No i druga sprawa ze mleko zaczyna sie w glowie