reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Evelinkua uff dobrze ze to hemoroidy.

Anney ciesze sie ze u Ciebie juz lepiej.

Borysiatko udanego wyjazdu.

Akuku ahhh te hormony i niedomowienia.

Ja dalej w szpitalu. W poniedzialek znow usg dopochwowe i przez brzuch zeby sprawdzic szyjke i Michalka.
A dzisiaj mialam tez burze emocji - ciazowe emocje ahhh mowie Wam a wiec od wczoraj nie czulam ruchow jak zawsze Michalka wiec jak polozne dzis chodzily z doplerem czy ktg to zapytalam czy moze serduszka posluchac bo nie czuje ruchow no i z laska polozna przylozyla taki mini dopler z koncowka jak z ktg i mi jezdzi a ja jej mowie ze tutaj zawsze slucham bo mam w domu i tlumacze babie a ona ze przeciez ona wie lepiej i dalej jezdzi mi tam gdzie nie trzeba i nie moze znalezc wiec w koncu mowi ze mam podejsc teraz do zabiegiwego bk teraz to ona musi znalezc i ze tak to jest jak sie wymyslam a to za wczesna ciaza 24tc na sprawdzanie doplerem czy ktg. Tam oczywiscie znow jezdzila i nic ale ja wtedy jeszcze na spokojnie mysle no moze gdzies sie schowal itd. Ale potem rozmawiam z mama, zjadlam sniadanie i dalej nic wiec wpadlam w panike, poryczalam sie akurat byly studentki w pokoju i sie przejely i poszly do swojej przelozonej i przyszly ze mam przyjsc do lekarza na usg i ze spokojnie. Poszlam zaryczana i jak zobaczylam mojego synka to jeszcze bardziej ryczalam a tam Michas sobie lapke w buzi trzymal i fikal i serduszko bilo i bylo widac jak oddycha ahhh mowie Wam to chyba ten stres tutaj i te historie tak nastrajaja mimo ze sie tu smiejemy od czasu do czasu w pokoju. Po poludniu naszla mnje ochota na wafelka i jak mamusia zjadla tak dziecko zaczelo fikac ze tez od razu nie pomyslalam o tym Ciaza naprawde mozg zabiera.

reklama
Beatko, Cinamona do poniedzialku tu bede a w poniedzialek jak zrobia usg to wtedy zdecyduja czy do domu czy co dalej.
Generalnie to IP jest porazka jesli chodzi o personel a juz tutaj na oddziale to sa super i polozne i lekarze ale jak to w zyciu bywa zawsze sie jakas malpa musi trafic. Z dobrych wiesci to poprosilam o ksero wczorajszego usg i Michalek juz wazy 611 g hurra.

Aaa i moze mnie wpuszcza na sale porodowa zebym mogla zobaczyc jak wyglada - oczywiscie jak bedzie pusta.

Beatko o tak te dzieciaczki to takie slodziaki. Obok jest porodowka i oddzial poporodowy to chodze sobie popatrzec na te dzieciaczki a wczoraj jak czekalam na usg to jechaly w tych wozkokolysek 3 mam ze swoimi malenstwami a ja do nich dzien dobry dzien dobry :-) i zaraz tez obok na naszym oddziale jest sala operacyjan gdzie cesarki robia to tez widzimy jak juz maluszki i mamusid wywoza :-)

reklama
lucynka, rzeczisywcie malpa z tej baby (uwielbiam studentow ;) ) ale najwazniejsze,ze z toba i michalkiem jest wszystko dobrze! i jaki duzy :-):-) <3 <3 <3

Do góry