Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale masz fajnie że tyle zrzucilas po ciąży. Ja po prostu za duzo jem. I tak cud ze nie tyje. No i 2-3 godziny spacerku? Niezła kondycja!Olgierda, ja tez mam zawroty głowy. Nie cały czas tylko np przy obracaniu głową itp. Lykam femibion cala ciążę i teraz tez. Mója waga tez przestała spadać, ale mam 10 kg mniej niz przed ciaza wiec nie jest tragicznie, choc chcialabym jeszcze trochę zrzucić. Nie chodze na zadne cwiczenia ale codziennie maszeruje 2-3 godziny z wozeczkiem i jestem pozniej ledwo żywą! A jaka glodnaaaa! Po spacerze pochlaniam ogromne ilości jedzenia
Myslalam o basenie ale po tych jazdach malego ze skora sie boje. W ferie jedziemy nad morze do SPA to tam pierwszy raz zobacze jak zareaguje na basen, a raczej jak zniesie to jego skora.
Starszy jest wodnikiem szuwarkiem. Kocha wodę. Nad morzem w tym roku kapal sie w taka pogodę ze sama nie moge uwierzyc jak można wejsc w taka pogode do lodowatej wody. Ja bym nie przezyla
Olgierda, o niczym tak nie marzę jak o pączku! Boze jak bym zjadła! Ale mleko jest w środku wiec odpada.
Malemu bardzo podoba sie ten pasiasty szeleszczacy kotek. Elegancko odstajacy ogonek jest cały czas mokry bo ciagle w buzi!![]()