Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow, gratulacjeJedyneczka na dole.
Jejku, wcale mi sie to nie podoba, karmienie boli bez zebow i boje sie co będzie z zębami.
Czulam ze cos jest nie tak bo wczoraj byla zielona kupa, w nocy obudził się do karmienie choc zawsze śpi cala noc a rano zastalam go...obgryzajacego szcebelki!
Z tego musiał być ząb![]()

To super ze tez planujecie basen. Mi sie wydaje ze kazdy bobas lubi wode bo dopiero co w niej plywal.. musi byc tylko cieplo na basenie.
Aneczqa chodzimy na specjalne zajęcia dla niemowlat na małym basenie. Raz w tyg. 30 min. Zabawy , Pani tłumaczy jak chwytac, i co jeśli się zakrztusi. I docelowo będzie nurkowal.
Ja już się nie mogę doczekać ząbków, choć pewnie będzie Go trochę bolałoStaś obgryzal szczebelki jakieś 3 tyg temu i myslalam ze padne jak to zobaczylam, ale teraz z powrotem tylko piąstki oczywiście w całości i upodobal sobie mój nadgarstek. Tak się ostatnio zdziwiłam co mnie tak boli
Dajecie smoczek? Jak często? Ja chyba za często bo ciągle chce cos ssać jak jest czymś przejęty, chyba z nerwów...
).

Taka mała ilość na pewno szybki się rozeszła. Nawet nie miałaś pewnie nic we krwiHej dziewczyny w Nowym Roku!!! Staś zasypia ostatnio na raczkach albo przy karmieniu. Nie umie sam niestety...wcxoraj tak jak nie wypiłam ani kropli alkoholu w ciąży a nawet przed i oczywiście karmiąc też nie to z okazji sylwestra wypiłam pół małej korony specjalnie po karmieniu żeby przez 6 godz się wyplukalo. Staś już od wielu nocy budzi się na jedzenie dopiero o 5 rano więc myślałam że mogę sobie pozwolić. ALE nie wzięłam pod uwagę tego że o północy obudzą go petardy. O 23 wypilam a od 24 do 2 go tulilam i nosilam bo nie chcialam karmic po tym glupim piwie. O 2 skapitulawalam bo myślałam że mi ręce odpadna i go nakarmilam. Myślicie że po 3 godz już nie ma alkoholu w mleku? Ale miałam wyrzuty sumienia. Już mnie nikt nie namowi na kropelke nawet. Głupie to było strasznie...