Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas jest wodnisto papkowata .Sory ale muszę o to zapytać. Jakie kupki robią Wasze Skarby? Czy to normalne że ż wodnistej po mleku robi się plastelina. Dziś była kulka:-/ a daje dynię i kaszke zbożowa. ..

Anitek, Zoja je tak krotko np 2 minuty na karmienie? Od dawna tak je? Nie wydaje Ci sie ze to trochę za krótko? Martwie się, płakać mi sie chce bo on placze i wyrywa się. Czuje sie jakbym go zmuszała :-(Aniu, ale moja Zoja tez zazwyczaj tyle je. Jedynie jak zasypia przy piersi to je dłużej. Tylko ona je co 1-1,5. Ale też nie chce na razie nic innego.
Myślę że Twój synek jest zafascynowany nowym jedzeniem. Zateskni jeszcze za cycem mamusi.
Ja właśnie daje mu wodę między karmieniami i pije dużo. Tzn dokładnie nie wiem muszę jutro zapisać. Ale jak patrzę na miarę to około 30 za każdym zamachem. Boję się tylko czy mi się mleko za wcześnie nie skończy jak to będę tak poic woda...Tak, to normalne
Po jakimś czasie się u reguluje. U nas kupka papkowata odkąd do zupy daje łyżkę oleju i kaszke daje pelnoziarnistą. Proponuje wodę po zupie i kaszce, każde 5 ml jest ważne dla kupki.
Zoja tak je od kilku tygodni. Nie chudnie, wręcz przeciwnie waży ponad 9 kg.Anitek, Zoja je tak krotko np 2 minuty na karmienie? Od dawna tak je? Nie wydaje Ci sie ze to trochę za krótko? Martwie się, płakać mi sie chce bo on placze i wyrywa się. Czuje sie jakbym go zmuszała :-(