Kamila198234
Fanka BB :)
Żałuję. Jest fajnie, chłopaki sobie radzą ale nie potrafię się cieszyć może z czasemNo proszę, jacy spacerowicze.
Kamila nie żałujesz że wróciłaś?
Ja w poniedziałek zaczynam zajęcia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żałuję. Jest fajnie, chłopaki sobie radzą ale nie potrafię się cieszyć może z czasemNo proszę, jacy spacerowicze.
Kamila nie żałujesz że wróciłaś?
Ja w poniedziałek zaczynam zajęcia
:-(Żałuję. Jest fajnie, chłopaki sobie radzą ale nie potrafię się cieszyć może z czasem
Oj biedny Stasiu :-( Te kupki są niepokojące w takiej ilości,. Trzeba uważać by się nie odwodnił. Mój też pcha wszystko do buzi. Jakie on ma czasem ręceDziękujemy wszystkim za życzenia: )
Dla Zojki stos buziaków urodzinowych!!!!!Niech zdrowo rośnie (może na tancerke?).
Współczuję dziewczyny powrotu do pracy. Ja mam na szczęście iluzoryczny powrót bo można by policzyć może tydzień w miesiącu. I strasznie się cieszę że mogę być dużo w domu.
Staś jest troszkę chory. Dziś wyjechaliśmy na tydzień i już w samochodzie dostał biegunki. Zauważyłam też biały nalot w buzi. Mieliśmy zlot rodzinny ale pojechaliśmy do lekarza- plesniawka . Prawdopodobnie przez to że zabkuje wkłada brudne rączki do buzi i jakieś zarazki się przyplataly . Poza tym zrobił dziś jakieś 14 smrodliwych kupek((. Strasznie go boli pupka. Dostaliśmy leki. Miał przez chwiochwilę gorączkę ale spadła. Mam nadzieję że mu jutro przejdzie.....
Nie wiem jakim cudem nie miał nigdy pleśniawki.
Też nie mam złej sytuacji jeśli chodzi o godziny pracy .Tylko że jest to ciężka pracą, którą przenosi się do domu.