Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja teżAdeline pisze:chyba musisz sie przeprowadzicTu w Londynie powietrze z rana mi tak okropnie śmierdzi spalinami ze płakać mi sie chce co robię dziecku oddychając jak ide na pociąg ... [emoji24]![]()
![]()
Bo mieszkam w Krakowie 
. Ale w sumie to dobrze. teraz właśnie mamy być naszpikowane hormonami po kokardę 
. Pomyśleć, że za rok te święta juz będą z naszymi Bąbelkami pełzającymi pod choinką 
dajmy spokój nie ma co się spinać przeciez wymieniamy sie tylko swoimi zdaniami na jakiś temat, ja się nie denerwuje , ja tylko napisałam swoje zdanie a ty swoje i rozumiemJa teżBo mieszkam w Krakowie
Adeline, to nie mój Hipp. Nie mam kosmetyków tej firmy. Nigdy w życiu nie używałam oliwki ani dla siebie ani dla dziecka. Uważam ten kosmetyk za zbędny. Ale skoro ktoś jest nim zainteresowany to pomyślałam, że można coś komuś poradzić. Przepraszam, chyba niektórym nieco hormony buzują, i widzą atak na cały świat w ustach kogoś kto nie ma w ogóle takiego zamiaru. Ale w sumie to dobrze. teraz właśnie mamy być naszpikowane hormonami po kokardę
Wydaje mi się, że forum służy między innymi do wymiany informacji. Ktoś wie coś czego nie wiem ja - korzystam z tego. Jeśli się myliłam w czymkolwiek co napisałam - proszę popraw mnie.
Ja tez juz brzuchem do góry się kładę. Albo nie... Brzuchem w dół, póki jeszcze się da... Dzieci z wrażenia zasnąć nie chciały. Pomyśleć, że za rok te święta juz będą z naszymi Bąbelkami pełzającymi pod choinką 
![]()
ja wczoraj objadlam sie kapusta z fasola i pierogami to taki brzuch mialam jak balonRaczej nie możliwe, żeby wszystkie sierpniówki miały takie samo zdanie na dany temat. Także nie ma się co kłócić i denerwować. Ja tam lubię poczytać co ktoś inny myśli na dany temat
Jak tam dzisiaj dziewczęta? my jednak u moich rodzicówtakże wczoraj objadłam się na maxa
a dzisiaj nie mam na nic ochoty a tyle dobroci wokoło
![]()
Ja dostalam symnatal pro baby od gina
Angelikajakie witaminy bierzesz? Często mi było po nich niedobrze moze. W środku nocy mi tez jest duzo bardziej niedobrze niz w ciagu dnia bo żołądek śpi a tu nagle trZeba pracować. Ja rano robię sobie kanapkę i ide do pokoju jeść i czekam tak 15-30min aż sie przyjmie albo nie [emoji13]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom