luska1979
Fanka BB :)
U nas chłopak to będzie Robert dla dziewczynki jeszcze opcji nie mamy ale liczę że jednak teraz syn będzie.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak mam.Pije nonstop.Też macie takie pragnienie ? Ja pije prawie cały czas wode niegazowana i gazaowana, choć wcześniej gazowanej nie ruszyłam, herbatki najróżniejsze jakie tylko mam, rosół Mamy. Dzisiaj w akcie desperacji nawet woda od kiszonych ogórków wypita
W poprzednich ciążach mnie tak brało na lody.Noooo a u mnie już na bogato... zaczęły się smaki hehedzisiaj musiałam sobie kupić lody Ale oczywiście nie byle jakie tylko cytrynowe... no nie dało rady wytrzymać bez nich. Byłam w jednym sklepie nie było to kupiłam truskawkowe zjadłam trochę i stwierdziłam że to nie to. Poszłam do drugie i całe szczęście były. Zajadalam je i cieszyłam się jak głupia. Ale bym ich nie popuscila.
Ja się piszę do klubu [emoji4] też będę potrójna mamą [emoji4]Dzag82 jasne zakładamy klub ma potròjnych.Dużo nas tu jest.Ja się boję jak dam radę z 3 dzieci a Wy?
Mnie w tej ciąży odpycha od słodyczy więc też wolę śledzika.
Justyna WM jak tak w pierwszej ciąży miałam.Silne wymioty mnie w 9 tc nawiedziły
Dzag82 napewno dzidzi nie zaszkodziły promienie rtg.Moje też w domu.Przerwę od szkoły i przedszkola mają więc zabawki są wszędzie.
Oj tak moja lubi już ciszę i spokój. A najszczesliwsza kiedy przez cały dzień nie wychodzimy razem z łóżka [emoji14]Moja jeszcze mała to jeszcze fsiubździu w głowie ma [emoji16] zabawa i Przytulanki to jej najlepsze zajęcie. Twoja już pewnie powazniejsza ^^ będzie się opiekować bobasem ^^
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom