Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrze gada!!
Ja tu absolutnie nie chce żeby ktoś odebrał jako atak. Ale moje zdanie jest takie, ze niby skąd biorą się u dzieci te wszystkie alergie itp. Z tego co my mamusię jemy miedzy innymi. Ja wole przeżyć te 9 mc bez mcdonalda, choć wcześniej jadłam i mc i kebaby i inne świństwa. Nie patrzyłam na składy. Dopiero jak zaczęliśmy się starać to omyślałam o detoksie
Teraz bardzo patrzę na składy i nazwy których nie rozumiem lub nie wiem co to w składzie poprostu nie kupuje. Nie chce faszefowac dzidzi chemia, przecież tak ważne jest odżywianie. Nie raz wciskam w siebie owoce, więcej warzyw ale wiem ze w teraz to dla nas dobre i ważne.
Jak się dowiedziałam, ze lekarz mojej koleżanki pozwolił jej jeść takie świństwo fastfoodowe bo ważne żeby jadła cokolwiek to błagam... a potem płacz ze przytyła 20 kg.. i co najciekawsze moja dr i jej lekarz z tego samego oddziału i dobrzy znajomi, a opinię tak różne.
Cieszę się ze moja gin nakrzyczala na mnie jak się zapytałam czy mogę jeść ffoody typy mcdonald. Od razu mnie odrzuciło po samej rozmowie![]()
Myycha ja tez mam tak z tyciem... W via z Hania przytylam 26kg..masakra..czuje ze będzie podobnie. Teraz staram się uważać..nie jem po 18, ze słodyczami ostrożnie....generalnie niewiele mam ochotę bo od mięsa mnie odpycha. A juz przytylam 2kg![]()
Ja nie a ż tak ale etykiety czytam i zwracam uwagę co jemy.w Mc i kfc nie jemy nam i dzieciom nie smakuje, ew shake lub kawa a sporadycznie frytki jak jesteśmy w trasie zagranicą.Ja mam strasznego fioła na punkcie czytania etykiet, kupujemy mięso od sprawdzonego rzeźnika, jogurty, kefiry, mleko i jajka ze wsi i takie tam. Nie biegam po ekobazarach i nie jem tylko eko warzyw, ale kupuję na giełdzie wielkimi worami takie prosto ze wsi. Sama robię przetwory, nie kupuję nigdy żadnych gotowców. Wolę kupić mniej czegoś a dobrej jakości. W mc nigdy nie jedliśmy, burgery robimy sami albo jemy w knajpce znajomych, którzy robią takie swojskie wypasioneale co z tego jak w tej ciąży ślinię się na widok zupek chińskich? Których nigdy wcześniej nie jadłam
![]()
![]()
@Tyllkaaa może Nospę sobie weź? A jak masz się tak stresować, co nie jest dobre dla Twojego dziecka to zadzwoń do swojego lekarza (jak masz taką możliwość oczywiście), albo przejedź się na IP.@Hola77 z ciagnieciem mam dzisiaj to samo ale zlapal mnie taki skurcz 2x i brzuch twardy jak kamień :/ i siedze i myślę...
I co i jakis czas zaboli a tak sie stresuje ze juz biegunke dostałam![]()
![]()