Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze gada!!
Ja tu absolutnie nie chce żeby ktoś odebrał jako atak. Ale moje zdanie jest takie, ze niby skąd biorą się u dzieci te wszystkie alergie itp. Z tego co my mamusię jemy miedzy innymi. Ja wole przeżyć te 9 mc bez mcdonalda, choć wcześniej jadłam i mc i kebaby i inne świństwa. Nie patrzyłam na składy. Dopiero jak zaczęliśmy się starać to omyślałam o detoksie
Teraz bardzo patrzę na składy i nazwy których nie rozumiem lub nie wiem co to w składzie poprostu nie kupuje. Nie chce faszefowac dzidzi chemia, przecież tak ważne jest odżywianie. Nie raz wciskam w siebie owoce, więcej warzyw ale wiem ze w teraz to dla nas dobre i ważne.
Jak się dowiedziałam, ze lekarz mojej koleżanki pozwolił jej jeść takie świństwo fastfoodowe bo ważne żeby jadła cokolwiek to błagam... a potem płacz ze przytyła 20 kg.. i co najciekawsze moja dr i jej lekarz z tego samego oddziału i dobrzy znajomi, a opinię tak różne.
Cieszę się ze moja gin nakrzyczala na mnie jak się zapytałam czy mogę jeść ffoody typy mcdonald. Od razu mnie odrzuciło po samej rozmowie![]()
Myycha ja tez mam tak z tyciem... W via z Hania przytylam 26kg..masakra..czuje ze będzie podobnie. Teraz staram się uważać..nie jem po 18, ze słodyczami ostrożnie....generalnie niewiele mam ochotę bo od mięsa mnie odpycha. A juz przytylam 2kg![]()
Ja nie a ż tak ale etykiety czytam i zwracam uwagę co jemy.w Mc i kfc nie jemy nam i dzieciom nie smakuje, ew shake lub kawa a sporadycznie frytki jak jesteśmy w trasie zagranicą.Ja mam strasznego fioła na punkcie czytania etykiet, kupujemy mięso od sprawdzonego rzeźnika, jogurty, kefiry, mleko i jajka ze wsi i takie tam. Nie biegam po ekobazarach i nie jem tylko eko warzyw, ale kupuję na giełdzie wielkimi worami takie prosto ze wsi. Sama robię przetwory, nie kupuję nigdy żadnych gotowców. Wolę kupić mniej czegoś a dobrej jakości. W mc nigdy nie jedliśmy, burgery robimy sami albo jemy w knajpce znajomych, którzy robią takie swojskie wypasioneale co z tego jak w tej ciąży ślinię się na widok zupek chińskich? Których nigdy wcześniej nie jadłam
![]()
![]()
@Tyllkaaa może Nospę sobie weź? A jak masz się tak stresować, co nie jest dobre dla Twojego dziecka to zadzwoń do swojego lekarza (jak masz taką możliwość oczywiście), albo przejedź się na IP.@Hola77 z ciagnieciem mam dzisiaj to samo ale zlapal mnie taki skurcz 2x i brzuch twardy jak kamień :/ i siedze i myślę...
I co i jakis czas zaboli a tak sie stresuje ze juz biegunke dostałam![]()
![]()