Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez tak myslalam. Wrecz byliśmy pewni...@MamaT ja tez się cieszę ze mam doswiadczenia i wiem co i jak za równo dla chlopca jak i dla dziewuszki. Wazne żeby byly jakosciowo dobre, bo to ma byc wygodne i praktycznegratuje pierwszej rzeczy dla fasolki
Ja patrze na siebie i cos czuje ze u mnie w brzuchu moze mieszkac chłopak... Dziwnie w boczki mi idzie tak jak orzy synku. Ehhh M. Bedzie sie cieszył
a co wyszło ?Tez tak myslalam. Wrecz byliśmy pewni...
Poki co coreczka :-) i mam nadzieje ze tak zostanie. Choć na tym etapie jeszcze moze sie zmienic.a co wyszło ?![]()
to życzę Ci żeby tak zotało <3Poki co coreczka :-) i mam nadzieje ze tak zostanie. Choć na tym etapie jeszcze moze sie zmienic.
Od samego poczatku obstawialismy chłopca, zawsze to dziecko bylo on, a tu zaskoczenie mile, choć jak by byl pitol to i tak bede szczesliwa. Najwazniejsze zeby zdrowe bylo.
Jedna kobieta, dosyć specyficzna w poczekalni u lekarza powiedziała "o za pół h już badanie to trzeba zjeść coś słodkiego".... Ja akurat miałam cukierki i też przejadłam przed badaniem i aż za bardzo się wierciła, ale pokazała się z każdej strony.to życzę Ci żeby tak zotało <3
Moj bardzo chce synka, a mnie bardziej do córci ciągnie ... i ot spór gotowy ha ha ha
a najważniejsze i tak co by było całe i zdrowe <3 u mnie na razie wstydzioch i śpioch na całego![]()