Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
emilkaa znam to hehe, oni sa nieświadomi albo nieodciera to do nich ja nie wiem.
Kiedy mojemu mowię ze cieżko bedzie mi samej z dzieckiem (bo pracował za granica) wyjsć z psem na spacer a pies spory jak owczarek i ciągnie bo nienuczony na smyczy(wzięliśmy go ze schroniska). No i on mi na to ze zostawię dziecko w łóżeczku to mu sie nic nie stanie... Ale tak na godzinę ? Bo dużego psa to trzeba wybiegać przecież. A on tak poważnie "no tak"
Chciało mi sie śmiać i płakać w tej samej chwili. Niezapomniane tego nigdy [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na sylwestra do sąsiadów co roku ktoś inny robi, zgraną mamy ekipę. Ale ja jedyna nie pijąca to szybko mi się znudzi i będę marzyła o łóżku.
W tym roku Mąż miał uczyć jeździć na nartach mnie i synka ale ja sobie daruję i będę się uczyła z drugą pociechą za 3 -4 latka. Będę bacznie obserwować jak mój synek radzi sobie na nartach. Też będzie miło i weseło![]()