Aga pisze:
@dzag82 jak dla mnie nie warto ich brać.. Ale może Tobie będą pasować. Gruby, nieciekawy materiał i jakieś szfy przez środek.. W H&M masz w tej cenie lepsze
No i o to chodziło

Dziękuję. Do Lidia zaszłam i oczywiście nawet cenówek po odzieży ciążowej nie było. U nas zawsze tak jest, w każdym Lidlu w okolicy. Trzeba być na otwarcie i przepychać się z innymi babkami.
Ag.ta, faworki. No rozpusta! Uwielbiam. Piękne Ci wyszły.
O matko,
ikulka, tydzień w szpitalu

Kiepścizna. No ale jak trzeba to trzeba. Współczuję, ale też wiem, że to dla Waszego dobra. Przy takich przygodach to w szpitalu zawsze bezpieczniej.
Klusek, sprawa z tym domem wygląda super! Nawet jak nie zejdzie ie jeszcze niżej, to i tak 50 tysięcy zejść to cud!! I w porównaniu z cenami mieszkań jak podawała, to kurcze nie ma się co zastanawiać. Super.
Mnie się też dzisiaj zachciało szczypioru, ale ja sobie do obiadku zerwałam z doniczki
Mojej męczarni ciąg dalszy. Tymek ma szmer na płucu wiec antybiotyk dostał na tydzień. Wiec 2 tygodnie z dziećmi dalej w domu. Witek przeziębiony, ale nawet jak wyzdrowieje szybko ko to nie mam go jak zawozić a przede wszystkim odbierać ze żłobka. Wiec tez będzie siedział w domu.Kurde szlag by to w mordę jeża!!!

chyba przepadnie mi rehabilitacja, bo nie mam jak chodzić

We wtorek mam usg no i doopa. Choć może z tym jednym dniem to się teściowa zlituje... Ale ciężko ją prosić, bo Witek juz na sam jej widok w drzwiach histerii dostaje. No i tez kobieta ma swoje życie i obowiązki... W przyszłym tygodniu jeszcze mam wizytę u giną na NFZ. Kuźwa mam dość.