Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Jak masz ochotę to proszę :-) masz juz wprawe :-)O, Wiktoria dodałyśmy w tym samym momencienajpierw nikt nie chciał robić, a teraz będzie za dużo chętnych
![]()
Ja tak pomyslalam ze zrobie bo za kurierem czekam i mnie nosi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak masz ochotę to proszę :-) masz juz wprawe :-)O, Wiktoria dodałyśmy w tym samym momencienajpierw nikt nie chciał robić, a teraz będzie za dużo chętnych
![]()
Super!! Juz do Ciebie pisze. Dziewczyny dolaczajcie.Dziewczyny, jak mi napiszecie w prywatnej wiadomosci swoje dane to zrobie tabelkę razem z płcią itp. Już robiłam taką w poprzedniej ciąży. Potrzebuję (wiem, że pisałyście w innym wątku, ale będzie sprawniej jak napiszecie jeszcze raz):
nick
imię
termin USG
rodzeństwo
Do tej listy dodałbym Apartament. Ja uwielbiam ten film. Chociaż na przyjaciółce nie zrobił żadnego wrażenia.Sama dostałam to podzielę się dalej![]()
Znajoma mojej siostry stworzyła swoją listę babskich filmów, które wg niej warto zobaczyć. Część już oglądałam i są super, resztę z chęcią zobaczę.
Może komuś się przyda![]()
![]()
![]()