11Estaa cudowny widok <3
Który to tydzień??![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
11Estaa cudowny widok <3
Który to tydzień??![]()
Słuchajcie dziewczyny wczoraj zapomniałam napisać ale na wizycie okazało się że mam stan zapalny i lekarz przepisał mi globulki i teraz się zastanawiam czy ich używanie nie będzie miało wpływu na wyniki moczu? Jak myślicie?
Z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać lekarza wczoraj![]()
To ja jestem kilka dni do przodu jak Ty i mi też mdłości powrócily jak były na początku najgorzej na noc.. Znów wogole nie mam apetytu, jak otworze lodówkę to zaraz mnie mdli. Juz chyba 3 dzień tak mam
Tyle że ja mdłości nie miałam może kilka razy w nocyTo ja jestem kilka dni do przodu jak Ty i mi też mdłości powrócily jak były na początku najgorzej na noc.. Znów wogole nie mam apetytu, jak otworze lodówkę to zaraz mnie mdli. Juz chyba 3 dzień tak mam
Mi się wydaje że nie powinny mieć wpływu na wyniki. Ja w poprzedniej ciąży bardzo często miałam problem z uplawami prawie przez całą ciążę i często brałam globulki. Jak musiałam zrobić badanie moczu to dzień wcześniej nie wkładałam juz wtedy globulki, żeby rano nic nie wypłynęło razem z moczem
Przy myciu zębów jest taki teatr, że muszę kilka razy robić przerwę, żeby nie zwymiotować.