Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mi się mega polepszyły wyniki tsh, bo ft4 zwykle w normie miałam. Cuda się dzieją [emoji1] w poniedziałek idę do endo, zobaczymy co powieNadałem, ale o dziwo mam w normiemam zrobić teraz drugi raz i jak będzie ok to zmienić eutyroxie dawkę o połowę
Zobaczymy jaki będzie wynik.
Brawo Ty! [emoji1]Chyba udalo mi sie stworzyc suwaczek![]()
![]()
Ja nie badalam ale lekarz mi zapisał najpierw duphaston dlatego ze juz dwa razy poronilam. Kazał brać do końca opakowania. Po odstawieniu zaczęły się schody krwawienie krwiak i odklejenie lozyska no i luteina zapisana dowcipnieDziewczyny czy wy wszystkie bierzecie luteinę? Moja lekarka nic na ten temat nic nie wspomniała i nie wiem co powinnam myśleć... Wskazania do luteiny to niski poziom progesteronu, ale czy Wy wszystkie go badalyscie już w ciąży? Jestem zielona w temacie...
![]()
Ja nie biorę, ale nie mam za sobą poronień. Brałam w ciąży z synem bo miałam krwiakaDziewczyny czy wy wszystkie bierzecie luteinę? Moja lekarka nic na ten temat nic nie wspomniała i nie wiem co powinnam myśleć... Wskazania do luteiny to niski poziom progesteronu, ale czy Wy wszystkie go badalyscie już w ciąży? Jestem zielona w temacie...
![]()