Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro miMoja mala jest naswietlanajuz trzeci raz dzis pojechala ,mowili ze do jutra do 15 ,beda mi ja dawac tylko na karmienie.. jestem zalamana.. mam ochote ukrasc ja i uciec z tego szpitala.. jak nie wenflon to naswietlanie.. ryczec mi sie chce
![]()
W czwartek bedzie mieć 2 tygodnieTo dobrze, że miałaś męża przy sobie przez te pierwsze dni. To Twoja malutka już ma z dwa tygodnie ? Kiedy to zleciałoi jak Wam idzie karmienie itp ? Ciekawa jestem jak to będzie później. Czy cały czas takie karmienie przewijanie co dwie godziny i na nic więcej nie ma czasu ?
I nie piecze po octanisepcie ? Też będę psikala w domu i podlewała. Tu już wytrzymam bez tego.
Dziękuje :* ja jak na nią patrzę to widzę swoją mamę. K tez mówi , że jest podobna do mnie i tez widzę podobieństwo ale jednak cała babciakiedy wyszłaś na pierwszy spacer ? Zastanawiam się czy pod koniec tygodnia bym już mogła wyjść z mala na troszkę , to znaczy też w sumie nie wiem na ile bym mogła
![]()
ja też nie wiem skąd w Was takie pokłady energiiSkąd wy macie tyle siły i energii?![]()
Ty chyba nie wiesz co oznacza leżec non stopU mnie to pozory, tak to non stop leżę. Dziś się w końcu zmotywowałam. Poszłam jeszcze do sklepu po snickersa, mleczko czekoladowe do picia i gazetkę. Teraz już leżę, brzuch napiety, ale niedziwne skoro dziś łącznie pół godziny po schodach, sprzątanie, pranie, z pieskiem raz![]()
A co się dzieje?
Wysokie gorączkiA co sie dzieje?
Haha dzięki :* chociaż my żadnego podobieństwa do siebie z mężem nie widzimy [emoji23] ale z bratem są do siebie dość mocno podobni (mimo że ojciec biologiczny inny)@KatiNails na tym zdjęciu co dodalas dziś na Fb to mała jest podobna do Ciebie [emoji173]️
Ładnie Ci ciągnie ? Ja musiałam mała wybudzić , nie chciała wstać tak się najadła wcześniej moim mlekiem o 19. I o 24 chciałam ją nakarmić to nie chciała złapać .. musiałam dać butelkęMajeczka dobrze :* je i śpi :* ja na antybiotyku.
Ale wiesz czym spowodowane v takie wysokie gorączki?Wysokie gorączki Haha dzięki :* chociaż my żadnego podobieństwa do siebie z mężem nie widzimy [emoji23] ale z bratem są do siebie dość mocno podobni (mimo że ojciec biologiczny inny)Zobacz załącznik 883539