GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ja też tak trafiłam, lubie trójpakiTez ich nie lubię z tego samego powodu, a najbardziej mnie wkurza jak są zestawy trzech pajaców a jeden z nich jest właśnie taki z zapięciem na jedna nogę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też tak trafiłam, lubie trójpakiTez ich nie lubię z tego samego powodu, a najbardziej mnie wkurza jak są zestawy trzech pajaców a jeden z nich jest właśnie taki z zapięciem na jedna nogę.
Ja ogolnie tez, ale u mnie jest zimno w pokojuDla mnie pajace są niepraktyczne, tylko na początku ubierałam. Preferuje body i półśpiochy![]()
Tobie rowniez i malenstwu :*Milej i spokojnej nocy życzę Wam i maluszkom [emoji11]
Ja mam na odwrót .. nie mogę się przyzwyczaić do takiego jak ty piszesz zestawu. A do przewijania ściągasz całe polspiochy?Dla mnie pajace są niepraktyczne, tylko na początku ubierałam. Preferuje body i półśpiochy![]()
Ja dzisiaj to samo , bo tez jutro mamy chrzciny . I tragedia wielka co odpierdzieliłam aż wstyd się przyznać ...Wpadłam na chwilę i lecę dalej. Dziś zakupy (teściowa przyjechała do dzieci). A potem cały dzień kuchnia.
Kończę usypiac małą i po dzisiejszym gotowaniu muszę ogarnąć kuchnie i ubrać stół. Przygotować ciuchy sobie i dzieciom bo jutro się nie wyrobię. Porażka. Padam. A Wam spokojnej nocy![]()
Tak, całe ściągam. Później odpinam body, zmiana pampersa, zapinam, półśpiochy naciągam i już. W pajacach za dużo dla mnie tych zatrzasków i zanim włoże nogi w nogawki to w nocy troche zabawyJa mam na odwrót .. nie mogę się przyzwyczaić do takiego jak ty piszesz zestawu. A do przewijania ściągasz całe polspiochy?

Ja mam kilka pajacy rozpinanych tylko na dwa guziczki między nogami a tak to zapina się z tyłu na plecach. Bez sensuJa też tak trafiłam, lubie trójpakinie rozumiem co to ma na celu
A mi się podobają te welurowe , polarowe itpJa ogolnie tez, ale u mnie jest zimno w pokojujak kiedys bedziemy mieli swoje mieszkanie to beda panowaly inne zwyczaje, czyli bedzie w domu palone i bedzie cieplo
![]()