reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

ja byłam w szoku że na prenatalnych tak współpracował, że lekarz stwierdził że badania sie nadaja do pokazania na corocznych audytach, byłam 2 tygodnie wczesniej, dzidzia mierzyła w tedy 4cm i tak kopała, podkurczała nóżki, machała rączkami , że nie mogłam uwierzyc że ma tylko 4cm ;)
To cudnie[emoji4] mój się nawet nie chciał odwracać[emoji23] lekarz próbował głowicą go zmusić, ale nic to nie dało..Ale za to mój mąż był w szoku, bo po raz pierwszy był ze mną na badaniach i nie sądził, że tak wszystko widać i słychać[emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
OLX cały czas w ruchu :) Podobają mi się tego typu wózki
ja też mam takie preferencje co do wózka, w sklepie są tak od 1700zł, myślę że na olx za używkę jestem w stanie dac z 1100zł, tylko trzeba szukać okazji - wyniuchać ładny tani w dobrym stanie ;) mamy czas dziewczyny na wyniuchanie perełek - jak poznam płeć to na olx będę jak pies tropiący :D

Dzień dobry po weekendzie :)

Sama właśnie przeglądam sobie olxa, naturalnie wózki i jak zwykle zaczynam od najtańszych, czasem za grosze można trafić prawdziwe perełki, ja ze względu na specyfikę wózka i tak celować muszę w granicę 700zł i więcej. I się nadziwić nie mogę, że ludzie potrafią taki syf czasem wystawić, że wstyd aż wchodzić w takie ogłoszenie. Z siostrą kiedyś sobie robiłyśmy jaja i wyszukiwałyśmy obciachowe ogłoszenia na olxie, używane perfumy, w których zostało 10% zawartości, albo używane butelki plastikowe dla niemowląt (łącznie ze smoczkami). Dobre na zły humor, bo zachłanność ludzka czasem śmieszy :D

Dzień dobry po weekendzie :)

Sama właśnie przeglądam sobie olxa, naturalnie wózki i jak zwykle zaczynam od najtańszych, czasem za grosze można trafić prawdziwe perełki, ja ze względu na specyfikę wózka i tak celować muszę w granicę 700zł i więcej. I się nadziwić nie mogę, że ludzie potrafią taki syf czasem wystawić, że wstyd aż wchodzić w takie ogłoszenie. Z siostrą kiedyś sobie robiłyśmy jaja i wyszukiwałyśmy obciachowe ogłoszenia na olxie, używane perfumy, w których zostało 10% zawartości, albo używane butelki plastikowe dla niemowląt (łącznie ze smoczkami). Dobre na zły humor, bo zachłanność ludzka czasem śmieszy :D
ja właśnie znalazłam używaną wanienkę z ikei :D za ile ? za cenę nowej haha, już nie mówiąc o wózka używanych wystawianych za 3,5tysiąca :D

Być może, mama jest spokojną kobietą ;)
U mnie się tam chyba sprawdziło. Mama spokojna, tata spokojny to i maleństwo na prenatalnych było grzeczne ;)

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Robiliście badania prenatalne prywatnie?
Pytam bo na moje na fundusz nie chcieli wpuscic partnera :/ przykro mi było.

Robiliście badania prenatalne prywatnie?
Pytam bo na moje na fundusz nie chcieli wpuscic partnera :/ przykro mi było.
Prywatnie robiłam pierwsze. Drugie też mam zamiar. Prywatnie, bo chciałam się dostać do konkretnego centrum i do konkretnego lekarza.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry