martini87
Fanka BB :)
Ja prawie od samego poczatku stosuje Palmers. Zaczelam od smarowania samych piersi a teraz smaruje tez brzuszek bo widze ze zaczal sie juz powiekszacHej, stosujecie już preparaty na ciążowe rozstępy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja prawie od samego poczatku stosuje Palmers. Zaczelam od smarowania samych piersi a teraz smaruje tez brzuszek bo widze ze zaczal sie juz powiekszacHej, stosujecie już preparaty na ciążowe rozstępy?
Mi się tak raz zdarzyło w ciąży z synem.A ja dziś cały napar imbirowy wypity na czczo zwróciłam jeszcze przed śniadaniem![]()
Ja tak w pierwszej ciąży cycki sobie załatwiłam. 3 pierwsze miesiące ciąży i cycki to był jeden wielki rozstęp. Teraz w drugiej ciąży smaruję się od samego początku. Zaczęłam 14 tc (4 miesiąc) i ani jednego nowego rozstępu.A nie ma tam żadnej informacji zeby smarować sie od 3 lub 4 msc? Ja na które specyfiki nie patrzyłam to jest i info żeby zacząć smarować się od xx. Ja kupiłam biooil on jest od 3 msc brzuch juz wypucha mi do przodu i chyba juz czas zacząć go stosować
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak tak ! Ja uwielbiam kozaki zimowe dla dzieci. Są nie do zdarcia. Dwie zimy wstecz miał i super. W tym roku kupiłam nie dość że droższe, to gdzie indziej po trzech miesiącach się do niczego nie nadawały. Także w następnym roku zimówki znów w Lidlu !Ubranka z lidla też są dobre jakościowo. Moje chłopaki chodzili jeden po drugim i nic się z nimi nie działo. Wczoraj widziałam w pepco, że mieli przecenione ubranka dla niemowlaków. Spodenki, body po 5zł.
Tak tak ! Ja uwielbiam kozaki zimowe dla dzieci. Są nie do zdarcia. Dwie zimy wstecz miał i super. W tym roku kupiłam nie dość że droższe, to gdzie indziej po trzech miesiącach się do niczego nie nadawały. Także w następnym roku zimówki znów w Lidlu !
Kurtkę też mamy fajna parkę na młodego z Lidla. Za 45 zł ... Kozaki zimowe podobnie a jakościowo super.