lordzikowa
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jakie witaminy w 2 trymestrze? Muszą być małe tabletki bo nie przelkne. Kupiłam prenatal duo i niestety mnie coflo jak tylko włożyłam do ust. Ewentualnie takie które można rozwalać na małe części.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja biorę mama dha i są duże ale jakoś musze rade dać, dobrze trzeba popić, kiedyś brałam omega med optima dha i tez były duże, ja np z małymi się nie spotkałamDziewczyny jakie witaminy w 2 trymestrze? Muszą być małe tabletki bo nie przelkne. Kupiłam prenatal duo i niestety mnie coflo jak tylko włożyłam do ust. Ewentualnie takie które można rozwalać na małe części.
Ciężko stwierdzić..Ja biorę femibion i też są duże.Dziewczyny jakie witaminy w 2 trymestrze? Muszą być małe tabletki bo nie przelkne. Kupiłam prenatal duo i niestety mnie coflo jak tylko włożyłam do ust. Ewentualnie takie które można rozwalać na małe części.
Dziewczyny jakie witaminy w 2 trymestrze? Muszą być małe tabletki bo nie przelkne. Kupiłam prenatal duo i niestety mnie coflo jak tylko włożyłam do ust. Ewentualnie takie które można rozwalać na małe części.
A jak jest z dziećmi jak np pierwsze miało długie włoski to drugie może urodzić się łyse czy to juz dziedziczne ze kolejne tez będzie miało długie?
Wzięło mi się na wspomnienia oglądam zdjęcia synka ze szpitala, i tak myślę że fajnie by było jakby córeczka np tez takie miała dłuższe a nie łysa
Ja nawet płci nie znam a już mam takie rozmyslenia, najważniejsze wiadomo aby było zdrowe i grzeczne :-)
A to mój synek ur w 2015
U mojej koleżanki w rodzinie wszystkie dzieci łyse się rodzą a ona ostatnio też urodziła łysą dziewczynkę :-)ale to wiadomo różnie bywa :-)Nie wiem jak jest z włosami, ale to chyba różnie może być. Ja byłam łysa, a mój brat miał włosy
Super te włoski u Twojego synka![]()
Jest ktoś z Krakowa z tego co kojarzę, wejdź w listę sierpniowych mam, tam parę się znajdzie bo przy nicku są miasta![]()