Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też nie wyobrażam sobie nie farbowac włosów. [emoji4] mam mnóstwo siwych[emoji33]
Dziś będę powtarzała test. Czekam tylko aż mała sie obudzi. Nie chcę wychodzić z łóżka gdy ona śpi. Bety nie robiłam i robić nie będę. W pierwszej ciąży robiłam (ciążę poronilam). Źle przyrastala. To byl dla mnie taki stras,że juz więcej nie bede robic tego badania.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No mi rosła i w poniedziałek jeszcze powtórzęMusisz świetnie znać swój organizm :-) Trzymam kciuki żeby wszystko ładnie rosło:-) ja bety nigdy nie robiłam (Tylko podczas ciąży pozamacicznej mi robili) i tak naprawdę nie wiem co z czym się jewiem tylko że przy pozamacicznej beta szaleje jak głupia...
Ja bym zrobiła też z ciekawości ale aż mnie brzuch boli na samą myśl ...![]()
No ja w 2 h wyniki więc nie tak źle [emoji14]Ja też bólem brzucha to badanie przypłacam.. szkoda że wynik nie jest tak szybko jak test "sikany"![]()
No ja w 2 h wyniki więc nie tak źle [emoji14]
To szybko. U mnie schodziło do 3 nie raz a każda minuta pali ogniem
![]()
Mnie trochę korci żeby przed środową wizytą zrobić jeszcze tą betę bo chciałabym zobaczyć te ogromne wartości które może osiągać np. 100 000☺
[/QUOTE]Dla mnie też robienie bety to mega stres... zawsze biorę to badanie na " cito" ale to i tak 2-3 godziny oczekiwania. Ale w drugim poronienia właśnie beta nie przyrastała tak jak trzeba i wiedziałam że nie uda się tym razem... no i się nie udało.
Dlatego w tej ciąży badałam kilka razy co dwie doby żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta i nie łudzić się już od początku. Przyrastało pięknie więc jestem dobrej myśli.[emoji5]
A siwulców też mam mnóstwo i muszę cos z tym zrobić, bo z przodu zwłaszcza je mam..
Ale rok temu kiedy byłam w ciaży w poniedziałek widzielismy serduszko i tego dnia bylam też na malowaniu a za tydzień w poniedziałek już było po wszystkim więc teraz mam ogromny stres przed malowaniem.