Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja niestety słodyczy nie mogę ☹ A wiem, że pochłonęłabym wszystko![emoji16] dzisiaj jadłam biszkopty dla diabetyków i były mega słodkie dla mnie [emoji4]Śledzik, makrela, paszteciki - a za mną od dwóch dni chodzi coś słodkiego. I o ile przed ciążą jadłam słodkiego na potęgę, tak w ciąży mnie odrzucało, a teraz mi się chce [emoji12]
@Basia116. witaj [emoji1309] u mnie cukier w normie - całe szczęście [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja pomogę... U mnie przed snem musi być jabłko i batonik... Inaczej nie usnę, więc będę wdzięczna :3@Anulaa88 z chęcią Cię odwiedzę i wyczyszczę szafkę, żeby Cię nie kusiła [emoji12]
Nie ma sensu, żebyś się męczyła [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Perfekcyjnie ja tez mam na 24.08 i jestem z KrakowaWitajcieTeż jestem sierpniową mamą , mam termin na 24.08. Jestem z okolic Krakowa. Pozdrawiam was serdecznie.
Czyzbys mieszkała w Białymstoku? Jeśli tak to potwierdzam, od zeszłego roku wprowadzili ten caly Koc. Do jakiego lekarza sie zapisalas?Aleście napisały od rana
Jeśli chodzi o brzuch to ja mam swoją oponkę sprzed ciąży, ale i taki ten ciążowy chyba już mi się robi, bo spodnie przestały się dopinaći jak śpię na brzuchu to czuję jakby mi coś przeszkadzało, więc chyba to Dzidzia daje o sobie znać, bo tłuszczyk do tej pory nie przeszkadzał podczas snu
Ja dziś byłam w poradni i zapisałam się do gina, ale Pani w rejestracji powiedziała, że na pierwszej wizycie będę musiała podpisać oświadczenie, że przystępuję do KOCa (koordynowana opieka kobiet w ciąży czy coś takiego) i że będę musiała rodzić w tym szpitalu i w żadnym innym mnie podobno nie przyjmą. Wiecie coś o tym? Chciałam rodzić raczej w innym szpitalu lub może nawet prywatnie. Któraś z Was jest objęta tym całym KOCem lub wie o co w tym chodzi?