Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I w większości spodni za krótkie nogawki[emoji23]Macie chociaż długie nogi![]()
czy ja wiem czy moje takie dlugieMacie chociaż długie nogi![]()
Zazdroszczę Wam tej ochoty na rybymnie całkowicie odrzuciło odkąd jestem w ciąży, wcześniej jadłam kilka razy w miesiącu. Jedyna ryba jaką dostarczam to ta w tabletkach, którą bekam :/
I w większości spodni za krótkie nogawki
To moja druga ciąża. Pierwsza zakończyła się niepowodzeniem. Teraz jest druga i dzidzia rośnie książkowo. Jedyne co mnie niestety dopadło to cukrzyca ciążowa. Ale walczę z tym tematem dietą i insuliną nocną. Czy któraś z was też ma problem z cukrem?
Uwielbiam serki pleśniowe, jem bardzo dużo i jak na razie znalazłam w sklepie JEDEN który był z mleka niepasteryzowanego. Salami jest mięsem wędzonym (więc wg mnie jest poddawane jakiejś obróbce) a śledzie można jeść w ciążyz resztą niech każdy robi jak uważa, to jego życie i ciąża
tylko po co tak straszyć się na forum, że nawet czekolada szkodzi w ciąży
![]()
Noo tak zauważyłam właśnie, ja tez dostałam na walentynki ale dziś doszłam do wniosku ze nie chce wyglądać jak worek kartofli w ciążyNoo w tali bym zdzierżyła ale miałam nogawkę na gumce i tam mi się cały nadmiar spodni zatrzymywał i wisiało mi wszystko w nogawce
mam tylko 162 cm wzrostu
zabrakło mi tej długiej nogi hehe