Masz te welurowe? Pamiętaj grunt to wygodaTo mamy ten sam wzrost. Czyli wygladam jak pingwin w tych dresach..... wiedziałam. :/
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz te welurowe? Pamiętaj grunt to wygodaTo mamy ten sam wzrost. Czyli wygladam jak pingwin w tych dresach..... wiedziałam. :/
![]()
Masz te welurowe? Pamiętaj grunt to wygoda![]()
Ja tez@polka33 tak jestem z Białegostoku. Ty tez?
Teraz się zapisałam do prof. Laudańskiego. A Ty gdzie / do kogo chodzisz?
Czy tylko u nas wymyślili ten koc?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No No to te -ja miałam granatoweJa mam te joggersy
Ten brzucholek dobrze podkreślają spodnie ciążowe, przy zwykłych już tak super nie wyglada hehe@kiiinia91 ale masz fajny brzucholekja prawie 2 tyg od Ciebie starsza ciąża a takiego jeszcze nie mam
mi się na razie po całości rozkłada jak zwykle, taki grubasek ze mnie
@Anulaa88 widzę, że ciąża nam się różni 1 dzień i połówkowe mam dzień przed Tobą![]()
Ja, jak idę na NFZ na usg to za zdjęcie sobie siano życzą i muszę przed samą wizytą w kasie zapłacić, zdziercy, na genetycznym usg jak byłam, to dostałam całą sesję zdjęciową.I chciałabym w końcu dostać od niego zdjęcie usg, bo na żadnej ze wcześniejszych wizyt nie dostawałam jedyne jakie mam to z 7 tygodnia jak zaczęło bić serduho i to od prywatnego lekarza i z 13 tygodnia jak również byłam prywatnie na usg genetycznym.
Ale w piątek już się upomnę, bo chyba mam do tego prawo?
Jak już poczujesz, to nie pomylisz z niczym innym, to takie bulgotanie, łaskotanie, pukanie w dole brzucha. Ja w pierwszej ciązy myślałam, że to po jelitach mi coś"jeździ" i dostanę rewolucji kibelkowychA jeśli już mowa o ruchach dzidziusia to ja jeszcze nic nie czuje, albo pewnie źle to sprawdzam i nie poznaje