Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny staram się spać na lewym boku i dzisiaj już mnie wszystko boli od tej jednej pozycji - kręgosłup, lędźwie, nawet zebrazastanawiam się czy mnie boli tak od tej pozycji czy po prostu przez to ze rosnę ?
U mnie ciąża przebiega spokojnie bez żadnych wymiotow jedynie to brak apetytu, waga spada w dół już 6,5 kg ...
My z mężem znaleźliśmy 2w1 bujaczek i krzesełko do karmienia, zastanawiamy się czy to brać.
Jeju, to współczuje Ci kochana [emoji20] ja to nie wiem czy przytyłam od czasu ciąży, bo lekarz na NFZ pierwszy raz ważył mnie jak byłam w 13/14 tygodniu ciąży, a wagi nie mam w domu, ale no ja mam apetyt normalny, wręcz duży. Oto moje śniadanie przed praca, może zmotywuje Twój brzuszek do zjedzenia czegoś tez żebyś miała siłe i żebyście zdrowo rośli [emoji64][emoji9]![]()
![]()
Oczywiście ze bardzo przydatny .potwierdzam co prawda mam małe doświadczenie tylko jedno dziecko.. Ja używałam od ok 2 miesiąca, wiadomo zawsze nie jest się z kimś w domu a jak jest się akurat samemu to lepiej dziecko mieć na oku cały czas, wiec jak chciałam się wykąpać, czy iść do łazienki, czy coś w kuchni zrobić to dziecko wkladalam do leżaczka i naprawdę duże ułatwienie, tylko dla takiego maleństwa wkladalam kocyk pod plecki żeby w miarę wyrównać poziom żeby nie był skrzywiony i zablokowany na prosto leżaczek żeby było bez bujania, bo jak się opuści to robi się takie bardziej krzesełko bujaczek a to dopiero lepiej dla starszego dziecka przynajmniej jak juz uczy się siedzieć. I oczywiście na parę minut nie na cały dzień. Teraz jest duży wybór wiec kazden inny 5w1 itp, ja miałam taki bardziej zwykły z Fisher price, z wibracjami ale naprawdę byłam z niego zadowolona, tą tapicerkę można zdjąć i w razie potrzeby uprać :-)Patrząc na bratanka to leżaczek bujaczek im się bardzo przydał. Użytkuje się go od iluś tam kg, teraz nie pamiętam dokładnie, ale oni używali gdzieś od 2-3 miesiąca (?). Generalnie to są różne opinie, bo nie można też trzymać tam dziecka non stop [emoji14] bo ułożenie kręgosłupa itp. Ale chyba jest przydatny żeby wziąć dziecko ze sobą np do innego pomieszczenia
![]()