Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zjadłam i pewnie jeszcze nie raz zjem[emoji4] nie ma co popadać w paranoję[emoji4]
Ja na początku będę mieć kokon [emoji4] Z takiego kokon dziecko ci nie wypadnie[emoji4]
![]()
Super [emoji4]Zobacz załącznik 840826
Hej dziewczyny zobaczcie jakie dziś doposażenie dostałam przy wizycie u ginekologajuż butelki nie muszę przynajmniej kupować gdyby co a była w planach właśnie taka
![]()
co do bujaczka to ja się zakochałam w tym i jeżeli będzie mnie na niego stać to biorę na 100%
cena w promocji 359 na stronie internetowej smyka.O super ;-)ja też taką dostałam Avent natural jak byłam w ciąży z synkiem w 2014 rZobacz załącznik 840826
Hej dziewczyny zobaczcie jakie dziś doposażenie dostałam przy wizycie u ginekologajuż butelki nie muszę przynajmniej kupować gdyby co a była w planach właśnie taka
![]()

Ja tam zawsze byłam trochę niezdarna, ale teraz to jestem niezdarą do kwadratuZe mnie w ciazy tez sie niezdara zaczyna robic i co chwile cos rozleje itp a wczesniej tak nie mialam![]()
Ja mam pierwszą część[emoji23]
Lewandowscy mają 3 wózki, z tego ten najbardziej popularny cybex kosztuje 10 tys [emoji14]
![]()