reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny w jaki sposób sobie radzicie z zatkanym nosem? Ja od 3 dni prawie cały czas mam zatkany nos i czuje się jak ufo :eek::eek::eek: troche mi pomaga sól morska i zastanawiam się czy jakieś przeziębienie mnie dopadło czy to ten nieżyt nosa spowodowany hormonami w ciąży...
Ja tylko używam soli...ewentualnie kupuję Marimer, spray, ale to też roztwór soli.
Ja nauczyłam się, że mam cały czas katar, ale to z powodu ale skazy.

16uds65gf2i39h6o.png

reklama
Dziewczyny powiedźcie mi proszę jak to jest z malowaniem ścian w ciąży ? U nas już długo trwa remont i przyszło do malowania ścian farba do kuchni i łazienek. Oczywiście wyprowadziłam się do teściowej na ten czas . Wczoraj było malowane ostatni raz i się zastanawiamy czy mogę już dziś wrócić do domu ? Już podobno nie śmierdzi ale i tak mam pewne opory żeby nie zaszkodzić :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powiedźcie mi proszę jak to jest z malowaniem ścian w ciąży ? U nas już długo trwa remont i przyszło do malowania ścian farba do kuchni i łazienek. Oczywiście wyprowadziłam się do teściowej na ten czas . Wczoraj było malowane ostatni raz i się zastanawiamy czy mogę już dziś wrócić do domu ? Już podobno nie śmierdzi ale i tak mam pewne opory żeby nie zaszkodzić :)

Może Ty to bedziesz czula? Musisz sprawdzic. Moj facet mowi, ze mam teraz węch jak pies myśliwski :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Może Ty to bedziesz czula? Musisz sprawdzic. Moj facet mowi, ze mam teraz węch jak pies myśliwski :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdaje sobie sprawę że jak będę czuła to nie będę spać u siebie w mieszkaniu . Tylko zastanawiam się czy jak nie czuć to jeszcze może szkodzić [emoji14] może za bardzo panikuje .. teraz sobie wmawiam że na pewno zaraziłam się toksoplazmoza i już spać nie mogę po nocach :(

No właśnie byłam w dwóch galeriach gdzie jest C&A i przebiegłam koło wszystkich wieszaków damskich i na dziecięcych i nie znalazłam. A może tylko wybrane sklepy C&A prowadzą sprzedaż ubrań dla przyszłych mam.. hmm

Hmm to może faktycznie tylko wybrane sklepy C&A mają kolekcje ciążowe, ale na ich stronie internetowej można zobaczyć kolekcje. Jednak pewnie chciałabyś poprzymierzać zanim kupisz :)

reklama

Wiesz co, teraz większość farb jest bezpieczna, nawet dla kobiety w ciąży[emoji4] jak nie czuć, to myślę że spokojnie możesz wrócić[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Do góry