E
Ewka34
Gość
Jest pieknyMam kochana zdjecie kawałka wózkaBo to od sąsiadki i głupio bylo mi robić zdjęcia co powiem że na forum wrzucę ? Hehe
![]()
![]()
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest pieknyMam kochana zdjecie kawałka wózkaBo to od sąsiadki i głupio bylo mi robić zdjęcia co powiem że na forum wrzucę ? Hehe
![]()
![]()
Masz rację[emoji16] Ja teraz tylko w gemini kupuje wszystko[emoji5] raz na miesiąc z koleżanką robimy zamówienie żeby za przesyłkę nie płacić[emoji16]Robiąc wyprawkę warto spojrzeć na aptekę Gemini. Są super ceny w poprzedniej ciąży zrobiłam w Rossmann i sporo przepłaciłam.
Czytam was i czytam i zaczynam się bać karmienia piersiąja wczoraj od sąsiadki dostałam nowe nakładki na sutki także w razie w mam . Ale nie mam pojęcia czy tego się używa czy nie. Czy smoczków używać . Czy butelek używać .. [emoji33]
Nie ma co się stresować na zapas. Ja sama mam żywego chłopca, ale odpukac oprócz zaburzeń si nie mam z nim innych większych problemów.KatiNails ja mam już 2 synów oboje mają stueerdzony zespół Aspergera czyli poprostu nadruchliwości boimy się że brat także będzie miał takie en rgiczne geny....
Oj to nie tak do końca. Ja dokarmialam mm bo dziecko leciało z wagi i było skrajnie odwodnione mimo tego że cały czas wisiał na cycu...Boję się, że mając alternatywę nie będę się aż tak starać by kp... Do rosmanna mam blisko, zawsze mogę po Aventa skoczyć, ale no nadal wiem, że wtedy będę chciała iść na łatwiznę przy najmniejszym bólu czy niepowodzeniu...
![]()
[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
Nie lepiej zamrozić na gorszy czas?No jak by był nawał i musiałabyś odciągnąć, to albo butelką podać dziecku albo wylać. Ale wiess to chodzi o to, że trzeba odciągnąc, bo inaczej może się zrobić jakieś zapalenie piersi czy coś
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
![]()
Czyli ściągałas laktatorem jak było za dużo tak?
![]()
[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
Albo zamrozićNie lepiej zamrozić na gorszy czas?
![]()
![]()